Thursday, June 27, 2013

Terbaikla

Sekejap dah hari Khamis balik..Esok Jumaat pastu cuti 2ari,best best~
Plan untuk ari Sabtu dah ada harap-harap berjalan lancarla plan itu..

Tetiba jadi cam otak beku plak tak tahu nak update apa..Tapi saje nak gak update~ Taknak nanti orang lupa aku jadi mehla aku merajinkan diri update walau cite tak best langsung..


Nie kejadian hari Selasa..Sebabkan 2 3ari lepas cuaca yang agak berjerebu kuat jadinya aktiviti santai luar tak dapat dilakukan jadinya harusla kita laksanakan aktiviti santai dalam rumah..

Dah tak bole nak keluar selalu sangat lepas balik kerja perot lapar cuaca panas, kita bukak peti ais keluarkan aiskrim terdelicious abad ini..
Lepas tue potong kek cekelat yang dibakar oleh orang kedai kek..

Eh perasan tak ada tangan mami jarum dekat bekas aiskrim terdelicious itu???Hish kacau sungguh mami jarum itu tau~ Dia orang pertama yang rasmikan segala yang ada ats meja..[menci tau] [...]


Bila sume bahan dah ada satukan kek cekelat yang dipotong beserta aiskrim didalam piring bunga-bunga cinta..
Lepas tue apa lagi, makanla!!!!!
Takkan nak tengok saje kan, putih mata la cenggitue..

Memang terasa nyaman sungguh anak tekak bila dapat makan makanan gabungan mantap untuk menambahkan lelemak aku yang dah sedia bermastautin tanpa ragu nie..
Ate nya cam mana nak kurus kalau dok makan benda-benda camni pastu mula berzikir dah gemok dah gemok..Nak kurus nak kurus tapi makan tak jaga memang angan-angan jelah kan nak dapat badan cam "cik ta"..Takpelah tak dapat badan cam "cik ta" dapat badan "cik zura" pun okla~

Sadap laki aku kalau dia kutuk-kutuk kata badan aku dah sama besar dengan tembok putra lrt..[kuang asam punya laki]

Ada aku kesah!!!!!Badan besar cam tembok putra lrt nie jugakla yang ko carikan bila malam..Eh****

Okla tah hape yang dok meraban nie..Takde idea nak cite tue jadi cam entry poyo-poyo jer..Mesti takde orang komen..sob sob sob

Mehla komen*hihihi

bye...

Tuesday, June 25, 2013

Neno..Neno..Neno..Update Pasal Gathering Jugak

haloooooooooo~
mak aih da lama rupanya tak berupdate dalam nie,baru aku perasan penuh dalam draft saje..Ntahla idea tak bape nak menonjol sekarang jadi kita peram saje entry dalam draft sehingga ranum..

Fuhhh fuhh tarik napas dalam-dalam hembus....gigil nie nak update pasal gathering ari ahad lepas,yang super duper havoc mavoc..
Walaupun gambar nie sume adalah diciplak dari sesetengah blog sebab aku berdua jer dengan yaya tak menang kaki tangan nak mengejor anak dara yang da ada kaki sekarang..
Kurang bergosip aku kali nie sebab sibuk ngejor anak..huhu
Nie kali ke2 Gathering Gojes Supermom and Baby berlangsung dekat Kidzoona,AEON Setiawangsa..

Sebelum nie plan nak buat dekat Taman Layang-Layang Kepong secara potluck tapi terpaksa cancel atas sebab jerebu yang semakin dasyat..Jadinya last minit tukar plan ari Sabtu dorang masing-masing bagi tempat dan akhirnya Kidzoona AEON Setiawangsa menjadi pujaan~



Tengokla betapa havocnya kami semua..Ramai yang hamat kali nie,nie pun rasanya ada yang tak masuk kot..Maafla gambar nie aku cilok kat sape ntah tak ingat,harap halalkan yer~

Tak sangka kali nie ramai yang dapat join..Jadi penuhla Kidzoona tue dengan kitaorang saje..Aku sampai agak lambat pkul 11pagi sebabnya yaya aritu plak bantai bangun lambat..Nak siapkan dia sume bagai keluar umah dah pkul 1030..

Yang papa yaya plak bole salah dengar ingat gathering dekat Titiwangsa dah satu hal kena pusing jaoh kalau tak lagi awal aku sampai..hurm naisbla mungkin sebab jerebu tebal dia pening lalat!~

Ramai hoi aku sampai sana..Naik keliru aku nak cam mana orang awam dengan group Gojes..Ada yang memang aku dah kenal/pernah jumpa, ada yang aku kenal blog tapi orang tue tak kenal aku sebab yelah blog aku nie suam-suam kuku sajo..Non glamer gitew~

Nasibla dorang perasan anak aku..Kerlass tau blog mak tapi anak yang terkenal,nasibla..Tak boleh blah wawa yusof orang pertama tegur anak aku..Amboi caras mak nampak!!!


Anez,akk cilok dari blog anez tau..halal yer
 Tengokla puteri pucok kelompang daku ini..Riben kembang setaman tak bole tinggal hokey,sebabnya nanti orang ingat anak akak boboyboy..Muka dah macam nak lawan abang kawasan,abang fayel..huhu

Lepas nie kalau ada gathering aku nak paksa laki aku ikut jugak..Tak boleh hoi nak handle anak yang dah pandai jalan..Basah ketiak,celah peha nak mengejor sikenit nie tau..

Tahu jelah kan lelemak yang ada setia bersama dengan aku nie..Nak bangun duduk laju-laju memang tak dapatla kan semput ok sampai ke hari nie peha betis aku sakit-sakit..


aty,zura cilok dari aty eh..halal tau
 Nie adalah cikit aksi-aksi anak aku yang ada orang sudi nak tangkap..Sape laki kalau bukan aty sefamily~Kemain hokey anak aku nie,mentang-mentangla dah bole jalan sik berlagak jer dengan kawan-kawan yang tak boleh jalan..

Dahla tue suka sangat cari pasal..Mainan yang orang main tuelah dia suka nak main,siap berbalas-balas gado ok..Bila dah dapat bukan dia heran pun,kira dia puasla menang dekat citu [ikut perangai sape ntah..aku bukan tau..]

cilok gambar dari besan,halal eh
 Haila menantu aku nie..lambat sampai,orang dah nak keluar sambut besday qaleef baru datang..Besan ai cakap menantu aku buat perangai,eh tak suka ke nak jumpa mak mertua dengan gepren airell oiii!!!!

Nie dekat luar masa sambut besday qaleef..orang tengah sibuk makan-makan depa bole plak berdatin..Sib baik besan aku ada tengok-tengokan kalau tak JAIS serbu..huhu


cilok lagi dari aty
 nie lah gambar yang ada aku menyemakkan diri..Dalam ramai-ramai nie peha akula yang paling besar tembok china tau..Menci,pasni nak kurusla!!!!!!!!
See besan ai kemain nak amik hati menantu dia tak lepas posin sebelah anak aku tapi cam biasalah anak aku nie muka kering,wat derk jer cam "Ada aku Kesah"..

cilok dari aty
 Terasa tercabar tengok gambar nie tau..cam giant plak aku nie bila bergambar dengan aty..huwarghhhh bila la aku nak kurus nie,sedih tau~Hari tue celebrate sekali besday qaleef anak aty nie,qaleef beza lahir 3ari jer ngan yaya tapi atas sebab-sebab tak dapat dielak qaleef postpone celebrate besday dia..

Dah alang-alang bergathering nie,mohla kita celebrate besday qaleef~meriah ok,kek pun sedap tapi aku dapat makan cikit jelah dah tak cukop tangan nak dukong anak,nak pegang hadiah,handbag lagi jadi dapat rasa secoet jelah..
Padahal aku nie hantu kek,ikut hati nak tapau tapi sebab fikir tak cukop kaki tangan nak pegang aku pendam hasrat tue..
agak-agak nanti pasni gathering ada kek lagi x?huhu

cilok dari anez

Nie gambar-gambar semasa kejadian..sebenarnya dah tahu nak tulis apa lagi,tue ayat akhir cam hape jer~

Papepun memang bestla gathering kali nie..tapi memang ada yang tak sempat nak berbual berkenal mesra setakat sempat laga pipi jer..
Lepas nie akan aku pastikan papa yaya ikut pastu aku nak dia jaga anak sekali pakej amik gambar..
Aku cuma tahu bergosip bergambar bergosip bergambar sesaja..hahahaha mampus kena maki dengan laki nanti!!!


p/s harap-harap adalah yang sudi komen entry aku nie..maklomla gambar sume dicilok bukan tulen dari aku pown..cedey!!!!*

*Nanti next update pasal hadiah plak yang dapat masa gathering..

Friday, June 14, 2013

Oh Manisnya..Manisnya Senyumanmu

Salam Jumaat~
Sekejap jer dah ari Jumaat, sekarang nie masa cepat betul bergerak..Yang tak bestnya tak terasa cuti tue tup2 dah ahad malam esok Isnin start balik keje..huhu

Petang-petang dah takde keje nie tengok album lama terpandang gambar-gambar yaya dari lahir sampaila dah setahun+ nie..
Perasan gamabr yaya yang aku amik banyak yang tak senyum..Oh anak awak nie janganla mewarisi mama yang susah nak senyum nie..huhu

Orang yang baru kenal aku mesti akan cakap aku sombong tapi hakikatnya bila aku dah kena regu barula tahu aku nie sombong ke idak!!~

Malas nak cite panjang-panjang bukan ada yang rajin nak baca pun aku nak sahre ckit gambar-gambar yang mana yaya senyum,sengeh,gelak etc..



Alahai anak mama,manisnya senyumanmu..Nie masa umo nak masuk 4bulan..Kat ofis aku,sehari lagi nak raya aku bawak pergi ofis..Aku malas nak cuti awal sebab ofis aku akan bagi cuti setengah hari kalau perayaan jatuh esoknya.. Ingatkan taon lepas takdapatla half day sebab raya jatuh ahad kan tapi terbaikla CEO bagi balik awal dah alang-alang ari tue Jumaat last keje mohle kita bawak tayang anak dekat ofis..huhu

Masa nie anak aku baik lagi..Mana geti nak nangis kuat ke apa..nangis pun slow jer bunyi,tapi jangan tanya sekarangla..!!~ Dia elok jer dok diam lam carseat dia , dengan bear bucuk dia(masa nie cantik wangi lg) elok jer dia tido, bangun hek nak nenen pastu sambung balik tido sampaila aku habis keje..Tak sangka plak aku nak amik gambar dia terus dia bagi senyuman ginie!!Pergh cair hati mak..


Nie masa raya dekat kedah..Belakang tue tokma kesayangan yaya..Nak pergi beraya nie,dia tahu nak jalan punya pasal tue pasal boleh bagi senyuman sentil gitew..Lau tak jangan harap nak senyum panas agaknya dok dalam rumah..Elok masuk kete bagi nenen, kena aircond tido la hobi dia..

hahaha kepala motak chin sebab mama tak sempat nak beli headband kaler yang sesuai..Pastu aku plak pergi masukkan tshirt dalam seluar budak ofis ingat anak sape ntah sebab nampak macam boy..huhu


alahai anak mama motaknya kepala kemain shining gitew..nie dekat rumah,dah besar kan dah pandaila taknak duduk dalam rumah nak suruh kita letak dia dalam stroler sambil menikmati udara luar..
Tue yang dia kemain galak lagi ketawa..Tak sangguip nengok kekilatan kepala anak aku tue!~


Ya Allah geramnya nengok dia senyum/ketawa sampai ternganga mulot..Anak aku memang susah dapat amik gambar dia rupa camni lau dapat tue maknanya dia memang happy sangatla tue..


manisnya kurma itue..Eh salah,manisnya senyumanmu..Ayu plak nengok yaya pakain tudung nie..Memula pakai muka terpaksa jer pastu tahu nak amik gambar terus senyum eh..ggood gurl baby~


Lau dapat jalan lagila dia bagi senyuman yang paling maximum menawan..Gambar nie aku pertaruhkan dalam contest,kalau ada rezeki alhamdulillah~


Sehari sebelum PRU13..Papa nak belanja makan luar,harusla muka bersinar seindah suria..Nampak putih plak anak aku time nie..Eh senang kata anak aku nie nampak cerah kalau pakai baju kaler kuning..
Ok sayang,pasni mama belikan yaya baju kaler kuning jer tau..huhu


"Comel tak?Kalah Kak Ton"..Tak sangka anak aku nie pandai merenyih..Aku pun tak dapat tengok nie live sebab nie masa besday dia..Dia dok beraksi depan OP,kemain eh..
Pandai gak anak aku posing,maklomla anak aku nie tak mesra camera sebab masa nagndung mak dia memang tak suka bergambo..
Lau ada rezeki pregnant nanti nak buat photoshootla..Dulu teringin tapi  sebab cam xda keinginan sangat tak buat pastu sekarang dah menyesal..

Anak korang memang jenis senang/suka senyum tak bila bergambar??


Wednesday, June 12, 2013

Contest Baby Ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

 Bismillahhirrahmanirrahim..

Dari melayan masalah yang ada nie, baik aku join contest yg dianjurkan oleh saffiyah osman..

First time nak join contest nie..Insyallah mana tahu rezeki berpihak pada Adelia Zahra..Amin Amin
 *psst nama anak piya nie pun Adelia gak tau..hihihi




Peraturan contest ::
Contest bermula sekarang!!!
12.6.2013 hingga 7.7.2013.

1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.

2. Semua lapisan umur boleh join.

3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.

4. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook. 

5. Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Jangan add acc fan pages saya ye..

6.Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com"


7. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas).


8. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya.


9. Description gambar haruslah letak point2 berikut :-
1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com


10. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI DI RUANGAN CAPTION GAMBAR BABY ANDA. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH YANG ANDA PILIH JIKA ANDA MENJADI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


111. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


12. Anda harus masukkan gambar banner contest.

13. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.


14. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"


15. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


16. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.


17. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.


18. Hanya akan ada 2pemenang dan 8orang hadiah saguhati. Hanya pemenang PERTAMA yang akan dapat hadiah yang dipilih sendiri, pemenang KEDUA akan mendapat TRUNKI BAG. 8 orang saguhati akan menerima rompers ck 3in1.


19. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.


19. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.


20. Gambar tak semestinya anak anda seorang..gambar anak anda dengan anda boleh. Dengan kawan2 dia boleh..tapi mesri makesure anak anda nampak ceria,nampak happy dalam gambar.(if dalam gambar ramai baby,tolong inform saya mana satu anak anda ye).

21. Contest terbuka kepada baby/toddler umur 6bulan hingga 5tahun.

23. Dibawah gambar banner samaada difacebook atau di blog,sila copy paste langkah2 untuk join contest ini.


22. LETAK SEKALI TARIKH MULA CONTEST DAN TARIKH TUTUP CONTEST YE.

TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013.


Dan gambar yang dipertaruhkan adalah seperti dibawah:-
yaya nie susah senyum sekali kalau dia senyum tue maknanya dia dah sokmo ceria la tue..huhu


"mari membeli barang baby dengan harga borong minimum 1 barang di blog 

  
Nama Anak : Adelia Zahra binti Mohd Akbar
Nama Mama Anak : Shazura binti Mohamed Shah


Hadiah pilihan nak 
Trunky bag Pink

 Syarat penyertaan bole rujuk SINI
Tarikh tutup : 7/7/2013

Tuesday, June 11, 2013

Nak Pinjam Bahu

Saat hati sedang terluka tapi tak mampu nak luahkan cam mana..
Nak pinjam bahu bole tak? nak menangis puas-puas nak bagi lega..
Dah tak larat nak simpan sume dalam kepala otak nie, sarat sangat takut lama-lama nanti meletop!


Aku perlu kawan untuk bercerita..Tapi aku tak mampu nak luah..
Rasa nak pergi jauh biar tak payah langsung fikirkan masalah tapi sampai bila aku nak lari sebab masalah tetap akan terpahat dalam diri aku..

Kenapala aku tak boleh nak rasa bahagia, aman dalam hidup..
Sebab aku nie banyak dosa ke? Tapi orang yang lagi banyak dosanya dosa besar tue elok jer hidup aman damai..

Aku tak layak ke nak hidup bahagia, aman damai? 
Orang tengok luaran aku happy takde masalah tapi dalam hati masyallah hanya Allah jer yang tahu..

Nak pinjam bahu sesapa yang sudi bole ke?Aku nak bercerita masalah tapi aku takut malu nak cerita masalah..Malu sangat!!!!!!!




*sedih

Thursday, June 6, 2013

Dikala Usia 1tahun 1bulan 2minggu

Hari Sabtu Lepas takde plan nak pegi mana-mana pown..Tapi bila tengokkan keadaan sikecik asikla merengek terus mak long yaya ajak pergi Festival City..
Mak long dia yang beria nak bagi dia main kat tempat permainan situ..

Sampaikan pun da petang sebab sikenit nie payah sangat nak tido bila tido da pukul 2+pm sekali bangun dekat pukul 5pm..Mandikan dia siapkan dia sume kua umah da pukul 6+pm..
Ingatkan bila da petang takdelah ramai sangat orang tapi lupa lak time tue kan cuti sekolah jadi ramaila umat..

Member nie da tak sabar-sabar nak main konon macam da handal sangatla kan!!
Aku bawak dia main dekat kidzoona..Tapi best lagi Kidzoona dekat AEON Setiawangsa sebab besar dan nampak bersih lagi..Dekat sini dahla kecik pastu kotor cikit dan agak mahal pulak aku rasa..

Kalau dulu pergi Kidzoona Setiawangsa bayaran sekali masuk da tetapkan RM10 kot {xhengat, tapi dekat Kidzoona Festival City cara bayaran dia 20minit pertama cas RM4..selepas tue adalah ikut masa dan harga..

Pelik gakla sebab tak sama macam Kidzoona Setiawangsa walhal satu company..huhu
Yaya main dekat citu adalah setengah jam jer tapi da kena RM9..belum lagi kira aku beli token kat luar dia nak naik kuda pusingla,sampan tenggelamla..[...]



Tapi apa ada hal kan kalau itu yang bole buatkan anak gembira..Tapi pada aku agak mahal dan tempat pun bukan best sangat..Dahla sempit,kecik,kotor pastu permainan pun tak berapa menarik tapi harga masyallah bole tahan..~

Yelah untuk anak aku yang umur baru setahun lebeh bukan pandai sangat main mainan yang macam tak sesuai untuk peringakat umurla..
Kiranya tak banyak choice la untuk budak yang berumur bawah 3tahun nak main dekat tempat2 camnie..


Anak aku nie memang dari lahir taksub dengan kete tau..Tak kisahla kete apapun tue yang papa dia sanggup belikan kete control dekat Chow Kit..Perasaan anak aku? Hurm
Teruja masa dekat kedai selagi tak beli..Bila da nampak kete tue masuk dalam kete papa dia dah mula wat eksen..Bila sampai umah terujala kejap sibuk sebab tengah nak cas dlu,lepas da cas terjerit-jerit panggil dia suruh naik muka saje jer siap bole menangis lagi beria taknak naik..Grrrrrrrrrr

Itulah Adelia Zahra..Suka beria kalau benda belum pasti dapat,bila da pasti dapat reaksi dia adalah biasa saje..Sib baik baru sorang bolela mama papa layan eh nak esok lau ada adik boh layan lau nak macam2..T__T

Tengok gambar nie geram plak aku..Pandai plak berdrama eh..Aku suruh dia kuar dari ctu sebab dia buat macam harta sendiri tapi tengokla gaya apa dia bagi..Seolah-olah tak rela nak berpisah!!


Aku suruh main permainan dekat citu tapi anak aku nie lebeh minat pada acara panjat memanjat..Mak-mak kat citu sume kagum nengok dia..
Mana taknya headband da beso kepala tapi asikla memanjat sana sini..Confuse dorang aku lagi confuse..


Suka buli mama tau yaya nie..Dahla nak naik sendiri mengada buat-buat tak geti pastu marah aku plak sebab  duduk jaoh dari dia..
Gelagat dia jer buat orang kat citu sume gelak..Pandai gak anak aku nie buat lawak [huhu]


Mak kau!!!! Sekali pandang aku ingatkan langsuir belakang yaya tue..Baru aku teringat ada 2orang budak gurl nie suka betul main dengan yaya..
Rajin layan ko..Anak aku nie main memang ganas cikit,main baling-baling bola saje jer dia baling kat muka budak2 gurl nie tapi tetapla kakak2 dia nie rajin melayan..
Anak aku nie aku tengok da macam pandai buli orang plak..Risau plak aku walhal aku tak penah ajar pun tau..Masa ngandung pun aku baik-baik saje tak penah buli orang..t__t


Gambar banyak aku amik masa dekat cini..Video dia berjalan pun ada,tapi kat ofis aku nie banyak yang nak diblock jadinya tak dapatla aku nak boh video dia dekat cini..

Ada gaya tak?Mentang-mentangla masa dia lahir aku kuakan dia ikut tingkap [c-ser] jadinya dia kua masuk kete pun ikut tingkap,sakit jer mata aku nengoknya!!!!*
Dah banyak kali ajar ikut pintu siap bukakn pintu luas-luas dengan takde rasa bersalah dia tutup balik pintu kete pastu terus tertonggeng2 masuk ikut tingkap..
Haihla anak ikut sukala jangan sampai besar sudah..pengsan mak tau!!!


Sekarang nie kalau ari cuti ke, petang-petang ke dah wajib bawak dia keluar..Da pandai nak main ko tapi ganas!~ Tapi yang aku tak tahan payah nak balik bila da bagi kluar..Meraung macam hape jer..huhu

Minggu nie da terfikir nak bawak pergi mana plak..Aku pun taknakla dia tak tahu dunia luar kalau asik terkurung jer..Taknak la ajar dok main hp jer tab ke nanti minda tak berkembang..@__@


Okla, byebye..daaaaa

Wednesday, June 5, 2013

Sape Pengumpul FM

Salam Rabu sume~

Nie bukan FM formula milk tau tapi fridge magnet..

Sape yang minat kumpul fm nie aku dengan baik hati nak bagi fm yaya masa besday dia yang lepas..
Ada lebeh lagi 6 keping tak tahu nak boh mana lagi sume peti ais yang ada kat uma nie aku da lekat,sedara mara pun da bagi..

Jadinya sebab ada lebeh nie aku nakla bagi pada sape-sape yang gemar dan sudi terima fm yang tak seberapa nie..


Kalau ada sape yang nak email aku eh nama, alamat dengan no.tel.. syahirazunida42@gmail.com


p/s calling Ros Anis..sila tinggalakn alamat eh besan nak pos ini fm untuk tatapan menantu..


Nak update sape yang nak fm nie..

1) Julia - Mommy Qaiser
2) Kak Zura Rahim - Mama Irfan
3) Ros Anis - Mummy Airell
4) Hazmila - Pn. Mila
5) Kak Gee - Mama Nurin*
6) Leenda - Mummy Asyraf*

* belum bagi nama,alamat,no.tel..Kalau nak nanti email yer kalau xemail kiranya xnak nanti nak bagi kat orang lain..Tq


bbyyyeeee

Blog Widget by LinkWithin