Tuesday, July 23, 2013

Buzy tapi tetap nak update jugak

Alhamdulillah sekejap da masuk 14ramadhan..Tapi aku da tuang puasa 2ari atas sebab kesihatan..Sedeh memang sedih tak dapat puasa penuh tapi nak buat cam mana kesihatan aku tak mengizinkan untuk berpuasa..
Sekarang tengah super busy sebab nak audit jadinya aku terpaksa postpone nak pegi follow up checkup dekat hospital..haihla harap takdela sakit yang merbahaya..

Nie kena update laju-laju..maklomla aku nie lau update suka melalut dulu..tapi kali nie serius takkan melalut jauh sangat sebab buzy sangat-sangat nie tapi sebab update log..huhu

ari ahad lepas 21/07/2013 genap Adelia Zahra 15bulan..Makin bijak makin mengada makin manja,sume makinla..Lau nak update satu persatu memang tak jadila aku buzy untuk audit..huhu

Sekarang kan yang aku perasan yaya dah susah nak bagi kerjasama bila nak amik gambar dia..Bila dia nmpak aku pegang henpon pastu panggil nama dia mulala dia pandang sekejap pastu buat2 pandang ke lain tau..Arghhh stressnya la,camne nak amik gambar raya nanti nak oii!!

Dia bajet cam cun melecung sangattt..Bila kita panggil nama dok sebut comel la cantikla pandang sipi jer pastu siap lentok kepala mata pandang lain..jangan nanti dah besar cita-cita ko nak jadi model yer nak,pengsan mama nie hah..



Sejak dah ada kaki nie aku ase berkali gakla jatuh siap bertelur lagi dahi..huhu jalan tue bukanla stabil mana tapi suka beno jalan berlari last-last tak dapat imbang badan tergolekla terhantukla tue macam-macam cop mohor ada kat badan..
Haihla anak lasak dah macam boboboi dah mama nengoknya..nasibla rambut pun tetap taknak tumbuh jadinya mama isytihar raya kali nie awak akan dipaksa rela memakai headband besar setaman..


Okla nak sambung balik settlekan untuk audit..Debor wei selagi tak settle..Nak siapkan entry sekangkang kera nie pun dah bape kali save dalam draft..hewhew

babai..selamat berbuka puasa!!



*raya taon nie mama raya dengan yaya jelah..nasib ada tokma atuk ngan maklong ;(

11 comments:

erin said...

hehe, jadi theme raya yaya taun ni, gadis dan bunga..haha, mama pun pakai bunga besar jugakla, baru sedondon..haha pengsan org tgk

ciksuen said...

bagusnye die pakai je headband..anak i habes ditanggal2nye..

hayati hashim said...

Anak dh dapat kaki.. g2 la gayanya.. nak lagi yaya pki HB ye.. klu aisy habisssslaaaa..

CikNaa said...

si budak baik ni dah pandai melaram oii..

Mimy Hamid said...

zura sakit apa...ok tak...anything wsaap...hamboi mak jemah sorang la budak kecik tu..jumpa gigit dia

Siti Nursyamimi said...

comey lah yaya ni..dah pndai bergaya dah anak dara sorg ni..:)

Salmi Khairil said...

seronoklah dah dapat kaki..pakai baju kurung raya nie mesti comei jer jalan..

~Lieza~ said...

Yaya d' Diva..hehehe... Bunga setaman atas kepala mmg xleh tinggal...comelll sgt...hehehe

mama ila said...

comel nye yaya..amboiii..pandai bergaya yer..cantik headband..

Umi Qi said...

Suka tgk yaya pakai headband terletak jek...weeeeeeee sure nanti raya mesti dpt byk uit raya nih sbb yaya comel sgt weeeeeee

PinKy MoMMa said...

yang pentingggggg..kalau dah nama kata anak zura..bunga tetap hadoooo hahaha..kerlazz ko dik..anak munge berseri seri..raya ni munge kaler apa ;)

Blog Widget by LinkWithin