Thursday, June 27, 2013

Terbaikla

Sekejap dah hari Khamis balik..Esok Jumaat pastu cuti 2ari,best best~
Plan untuk ari Sabtu dah ada harap-harap berjalan lancarla plan itu..

Tetiba jadi cam otak beku plak tak tahu nak update apa..Tapi saje nak gak update~ Taknak nanti orang lupa aku jadi mehla aku merajinkan diri update walau cite tak best langsung..


Nie kejadian hari Selasa..Sebabkan 2 3ari lepas cuaca yang agak berjerebu kuat jadinya aktiviti santai luar tak dapat dilakukan jadinya harusla kita laksanakan aktiviti santai dalam rumah..

Dah tak bole nak keluar selalu sangat lepas balik kerja perot lapar cuaca panas, kita bukak peti ais keluarkan aiskrim terdelicious abad ini..
Lepas tue potong kek cekelat yang dibakar oleh orang kedai kek..

Eh perasan tak ada tangan mami jarum dekat bekas aiskrim terdelicious itu???Hish kacau sungguh mami jarum itu tau~ Dia orang pertama yang rasmikan segala yang ada ats meja..[menci tau] [...]


Bila sume bahan dah ada satukan kek cekelat yang dipotong beserta aiskrim didalam piring bunga-bunga cinta..
Lepas tue apa lagi, makanla!!!!!
Takkan nak tengok saje kan, putih mata la cenggitue..

Memang terasa nyaman sungguh anak tekak bila dapat makan makanan gabungan mantap untuk menambahkan lelemak aku yang dah sedia bermastautin tanpa ragu nie..
Ate nya cam mana nak kurus kalau dok makan benda-benda camni pastu mula berzikir dah gemok dah gemok..Nak kurus nak kurus tapi makan tak jaga memang angan-angan jelah kan nak dapat badan cam "cik ta"..Takpelah tak dapat badan cam "cik ta" dapat badan "cik zura" pun okla~

Sadap laki aku kalau dia kutuk-kutuk kata badan aku dah sama besar dengan tembok putra lrt..[kuang asam punya laki]

Ada aku kesah!!!!!Badan besar cam tembok putra lrt nie jugakla yang ko carikan bila malam..Eh****

Okla tah hape yang dok meraban nie..Takde idea nak cite tue jadi cam entry poyo-poyo jer..Mesti takde orang komen..sob sob sob

Mehla komen*hihihi

bye...

17 comments:

achiek anis said...

hehe...dalam peti ais mami pun ada eskrem ni..

malam2 pun jadi layanz....

ctmah said...

makan dgn pisang pun sedaaaap...feeling2 banana float gitu..hihi

Gieyana said...

Bestnyer zura...kak G terasa nk g beli jugak nnt..:)

AzieFirdaus Kamarudin said...

amboi mama yaya..dapnya yumyummmmmmmmmm

With Julia said...

Nk beli nanti...nk mkn depan Qi...hahhaha biar Qi jeles hahahha

Nurhayati said...

terliur dah nengok eskrem. kalau rs nak makan makan aje yg penting jgn sakit. makan dan exercise tu je.

Zura@Iwan said...

dear...
ice cream feveret akak laki bini..
hershey ni yg baru kan..

mmg plan nk gi beli..tggu gaji kan..haha..

m@m@yAyA said...

Kan terbaikla lau bab nak tmbah lemak nie..hihi

m@m@yAyA said...

Haah la lau mkn ngn posang leh feeling2 ala banana float..ok nti nk tryla

m@m@yAyA said...

Best kak g, terbaik lak tue..bli skli flavour oreo..

m@m@yAyA said...

Aku bls kt hg sb pos pisang grg cheese cekelat..
Smp arini aku tbyg2 pisang goreng tue

m@m@yAyA said...

Hahaha xbaik umi tau dera QI..
Xper QI meh kat anty nti anty bg ase mkn sm2 ngn yaya eh

m@m@yAyA said...

Apa lg kak cepat2 g beli..hihi

m@m@yAyA said...

Haah hersyes ngn oreo baru kak..
Hah nti dpt gji terus borong lebeh ckit mkn tuk bkk posa skli da xlm nie

Mimy Hamid said...

nk makan tangan mami jarum hehehe..

~ NANA ~ said...

perghhhh ini "ubat kurus" kalau i yg makan...kekekeke

SweetLikeWhat said...

akak lepas tgk akak post ni kak fb..terus saya g beli eskrem..wakakakkakaaka..mane leh tahan tgk gambo jer..

Blog Widget by LinkWithin