Thursday, April 18, 2013

Nostalgia..Part 3

Kali nie banyak gambar jelah pulak sebab aku da penat perah idea..~

Bagi mama yaya plak enterprame..pelik tau sejak ada anak blog nie da tentu2 mak yang punya tapi lagi banyak citer gmbar sume anak jer tau..Nasibla badan!!~



nie gambar masa raya 2011..masa nie baru lagi sangat peknen,amsih fragile lagi dalam 6week kowt~
nie pegi open hse sepupu takde sorang pun tahu yang aku da peknen,rhsia la dulu sebab awal lagi kan..



pict nie masa peknen 8w 2d..br 2bulan peknen bdan naik macam dipam-pam..selera makan kemain ag maklomla orang lain mabuk-mabuk tak lalu makan aku mana ada mabuk tak lalu makan sume aku lalu..[huhu]



nie plak masa 16w 4d..perot naik cikit jer tapi badan aku toksah cakapla..asal checkup jer berat naik sampai 2/3kg..{salu kena bebel} mak tak kisah nak janji baby sihat cukop makan minum..[kihkih]



20w 6d..yeay yeay masa nie tak sedar langsung da namppak jelas baby bump..xcited sangat-sangat..bole vangga jalan depan orang sambil tunjuk bump~heheheh



yang nie da 23w 6d..tak lari jauh sangat beza dengan perot masa 20w tue..masa time nie aku ase lambatnya la nak tengok perut aku besar..Tertanya gak peknen ke tak aku nie!! baby ok ke tak..[paranoid lebeh]



24w 3d..see lebeh kurang jer kan dengan yang sebelum-sebelum nie..



masa nie 27w tak silap aku..nampak besar bulat sebab aku amik dari atas perot..barula feeling-feeling da sarat..{tak payah susah-susah kemas nak pindah ofis baru..huhu



Nie adalah masa 28w..sayang betul sebab nie gambar last aku amik..pastu da tak amik sebab tanpa disangka ada masalah besar yang menimpa family aku..[sedih sadis sumenyala]

Lau korang perasan sume background adalah sama sebab nya aku amik gambar tue sume dalam toilet kat ofis..[kahkahakh] nasibla takde orang yang bole tolong sendiri kenala cari inisiatif yer..

Okla tue janji ada gak kenangan bump yang comei lote..kihkihkih

#da penat menaip..kena stop sebab ada keje nak kena settle~Esok sambung cite aku last checkup terus kena admit dan lahirla diva comei dari kak ton tue..


LoveAPRIL

14 comments:

AzieFirdaus Kamarudin said...

zura..x dpt tgk gmbr2 hg...gambar tu jadi extra large..huhu

m@m@yAyA said...

aku da betulkan da bolela hg tatap puas2..hihi

Riana said...

tak terfikir nak amik gambar baby bump masa preggy..lepas ni bole la nak tiru amik dlm toilet opis..hahaha..

m@m@yAyA said...

riana,

hihihi silakan nti 2nd pregnancy amik gmbr baby bump lam toilet tau..make sure byk cermin br ase cam diva~

CikNaa said...

eh kurus nye mse baru kawen!!

as ♥ Leenda said...

hahahaa...lawak betul komen ciknaa..i terasa tau..kahkahkah..

next pregnancy nak amik gambor mcm ni jugak lah..harap jgn muntah pulak nnt bila daku tepek kt blog yer..hahahha..

SweetLikeWhat said...

samalah kite akak..excited gile nak perut cepat besar..gila pisco..hahaha..

Aty_Fared said...

Gambar aty pulak bnyk kat ruang tamu umah jer...sebelum gi mane2 mesti soh laki amikkan dulu..heheh..

m@m@yAyA said...

Ciknaa tu ms br pknen..sblm kwen ag kurus, tp tu dulu la..huhu

m@m@yAyA said...

La leenda sentap eh..

Eh xdalah xkn nk mmth lak lg ai suka tgk perot org bsr ms pknenla lau pet bsr xpknen hurm xleh nk komen

m@m@yAyA said...

Khen??

Gile psyco erk akk igt akk sorg jer..hihi

m@m@yAyA said...

Thu sb sku tgk blog aty dr start pkmen..
Tue perasan gmbr aty kt hall uma..hihi

Mimy Hamid said...

tetiba akak pun rindu nak perut buncit

Mimy Hamid said...

tetiba akak pun rindu nak perut buncit

Blog Widget by LinkWithin