Sunday, April 21, 2013

Jemputla kalau free

Akan digam sehingga 21 April 2013~
#Entry lain scroll bawah#

Dengan rendah hati mama yaya nak menjemput kawan-kawan yang singgah baca blog tak seberapa nie ke majlis sambutan harijadi pertama puteri kesayangan,  Adelia Zahra Mohd Akbar ari Ahad nie..

Dapatla kita beramah mesra disamping merapatkan lagi hubungan yang terbina dekat blog nie..[huhu] [sebak] dasar cengeng!!!opss



sesapa kalau free ari Ahad tue takde kemana pastu borink plak dok umah mehla join besday diva lagi comei dari kak ton nie~

Sebelum majlis besday tgh hari ada buat kenduri doa selamat cikit pukul 3pm baru start besday..



sape-sape yang tak teror area Gombak nie ada map sekali hah..tapi maafla nie map taon 2008 dari kad kawen mama yaya..maklomla masa da suntuk mama yaya nak buat map baru..
yang sebetulnya aku nie tak kreatif langsung,jadi bolela kita tepek kan saje map masa kawen dlu..umah jalan sume tetap sama 


Jemputla pada sape yang sudi....


LoveAPRIL

22 comments:

SweetLikeWhat said...

haha comel pakai map kawen..kretip akak ni masih teringat nak guna alamat kat kad kawen..hihi..

mintak maap ye yaya..tak dapat Hannah nak join coz Hannah nak gerak ke penang malam ni..nanti kite pos hadiah kat awak ye..

selamat hari lahir yaya..moga jadi anak yang solehah pada mama dan ayah ye..

Hana Soffelia said...

kalo kat kuantan, hana dah g. hehe Hubs keje ari sabtu, tak dapat dtg.

Riana said...

Salam kenal mamayaya..yana lama dah follow blog mama yaya cuma n3 hrni menarik sgt tu yg nak kena komen tu..hihihii...happy bday to adelia zahra..mesti mama dia tgh excited kan..hiiiii..kl dekat bole dtg tp maklumla jauh,singgah tgok gambar je la nt =)

m@m@yAyA said...

Bolela aniz nie jer yg ada sempat akk rembat..hihi

Xpee hannah nti lau dtg kl kita leh jmp lg kn..aritu xsmpt nak main sm2

m@m@yAyA said...

Hihi xper hana..lau hana trun kl lain kali leh jmp masa gathering ke nti..

m@m@yAyA said...

Soryla zura xperasan..maklomla blog zura suam2 kuku tu pk xda spe pn nak bc sgt..
Ok nti update lg la beaday plak..hihi
Sebab raina sudi bc..kihkih

~ NANA ~ said...

alaaaaa jauh :(
kebetulan tak trun KL lak this week...huhu

Nurul Aziz said...

Kalau free kita pergi eh? Sebab dekat je selasih tu dgn selayang ni. Tapi macam malu.. tapi macam nak kenal2.. HAHAHA macam mana tu.. apa-apa pun, happy birthday adelia zahra aka yaya :P

m@m@yAyA said...

Xper nana nx time kita jmpla..nk jmp farish hnsem

m@m@yAyA said...

Eh jemputla dtg leh knl2..nk gak knl ngn si comel ayra tue..
Nape lak nak malu, lau free mehla jmput dtg

CikNaa said...

insyaAllah akan diusahakan :)

Mimy Hamid said...

In Sha Allah akak dtg selasih

Ros Anis Rusli said...

insyallah..i sampai yaya..tgu i taw...

love
airiell nufael..


hehe :p

m@m@yAyA said...

Harap cikna dptla dtg..huhu

m@m@yAyA said...

Hihihi nie wajib nie..;)

m@m@yAyA said...

Ok airell..yaya tgu yer;)

Fizah said...

salam kenal...=)

happy birthday yaya!..=)

With Julia said...

Meriah majlis yaya...

Yaya nampak hot!

Tq jemput kami bertiga...

Peacee with love mama yaya :*

Zura@Iwan said...

maaf ye zura..akak tk dpt nk pergi....

idak bleh jumpa Yaya..

m@m@yAyA said...

Salam kenal to fizah gak..

Tq

m@m@yAyA said...

Alahai umi Q.I xdalah meriah mn pn..tq sudi dtg, sory xdpt nk beramah mesra lm2..

m@m@yAyA said...

Xper kak fhm jao kn..lau dkt akk xdtg hrus sentap..hihi

Blog Widget by LinkWithin