Monday, April 1, 2013

April Suda..Bulan Yang Dinanti-nantikan, bulan bunga-bunga cinta

Mak aihh panjangnya tajuk.!~

Maklomla happy sebab arini da masuk bulan April..lalala
Setiap taon memang tunggu jer bulan April nie..Sebabnya ari ai menginjak ke satu angka lagi kan,jadinya happy sokmo la..Even taon nie aku da masuk 3series..~

Tak per ai seronok jer da masuk 3series nie,nampak lagi matang gitue..Ayat sedapkan ati nampak~[huhu]
Lagi 5ari jer lagi ai da umur 30tahun, 6 April..Wow, 30 tue!! Siap besar kan lagi tue..



nak tunjuk gambar masa muda remaja jer..nie gambar masa baru peknenkan yaya lam 6/7minggu kot~bulan raya tue,nasib baik xda mula-mual ke apa makan tetap lalu saja~
Asal tunjuk gambar lama? Sebab kalau tunjuk gambar sekarang diri sendiri pun tak lalu nak tengok..



Tak sangka bulan April nie jugak aku berkongsi bulan lahir dengan diva permata ratu hati puteri kesayangan..Tak bujet langsung dia lahir bulan nie,yelah sangat tak bujet langsung..Tipu!!!

Yelah adalah jugak berharap yaya lahir bulan April gak masa tue..Lau bole nak dia kua 6/4 gak,ari-ari usap perot cakap kat baby soh kua date sama ngan mama..Tapi baby suka jer dok dalam pewot mama sebab bole mamam cedap-cedap kan~!

Ikutkan due date yaya 4 May,jadinya yaya kua awal 2minggu~ Tak pelah baby janji sihat dan selamat..

Nanti aku buat entry lain plak pasal detik kelahiran permata hati yang tak disangka2 nie..nantila tunggu 21/4,nak buat kenangan bila yaya da besar dan aku pun da tua [insyallah lau umo panjang]



daaaaaa,
cintaAPRIL

6 comments:

AzieFirdaus Kamarudin said...

terkejuit makhencik tau..baru nak tanya apa rahsia langsing menggoda...ececehhh..hihi...ke gmbr baru tu???saja kan x mau aku diet cam hg..heheh

Aty_Fared said...

Hepi besday in advance..:-) kite sebaye..anak kite pon same umurnye...:-)

m@m@yAyA said...

Azie

Cehh memang gambr lm tue..sentap tau hg ckp aku tipu,xthu cmne cr nak diet..Bla xmkn susu kurang,sian lak kt yaya

Aty,

hihi malu wish awl2..tuelh xsgka sume nie kebetulan

Mimy Hamid said...

bestnyaa sama birthday ngan yaya...best betul...dah besar sure celebrate bersama...pandai bajet tau

eMMe said...

oh.. jap je nak stahun si yaya ni.. boleh la mama yaya plan dpt adik for yaya, heee~
bersalin normal ka? boleh tambah kan.. lain la kalo bersalin czer kene extend 3 tahun at least..huhuhu..moga mama n yaya sihat sentiasa...

SweetLikeWhat said...

kurusnya akak dulu..

Blog Widget by LinkWithin