Tuesday, April 9, 2013

Alhamdulillah sudah masuk 3series

Salam Selasa

Mak aih da seminggu baru update balik..maklomla simptom kemalasan melanda balik~ Nie entry kena taip laju-laju sebabnya nak settlekan balik report untuk meeting pukul 11 karang..[oit nak meeting pun sempat update lagi tue] [huhuhu]

Okla nak terus cite berdasarkan tajuk..taknak terpesong melalut jaoh sangat masa mencemburui aku yang cute miut nie..{wekks}

Alhamdulillah aku telah selamat memasuki fasa baru lau dalam bahasa inggerisnya 3series..Walaaaaa~
Aku telah berumur 30tahun pada ari Sabtu lepas 6 April 2013..



Sila nyanyikan lagu "epy besday" untuk aku beramai-ramai..Cepat!! {kihkihkih}
Ada yang mencebik karang bila aku suruh nyanyi.."Ko diva ke sampai orang nak kena nyanyikan lagu epy besday tuk ko"..[yer sy sedar diri..]


Lau orang lain bila da masuk angka 3 nie mulala risau..Ala angka jer pun apa ada hal..
Yang penting walaupun umur makin meningkat tapi diri tetap meletop letop pop pop pop apa nak risau kan..
Asalkan kesihatan tetap baik, umur yang meningkat tak jadi masalah la~ Jangan isau yer kengkawan {kiss ckit,mmuahh}

Hadiah apa aku dapat? hurm taon nie takde sambutan pown sebab tahla macam tak kisah..
yang beshnya taon nie besday aku bole sambut dengan diva aku tue..pestime kan!!~ [sebab tue bfday mak dia tp dapat adiah dia berkoyan-koyan lak tue]

cuma sambut simple jer,makan-makan dengan dapat 2biji kek kaw~ Mana nak tahu sebab 1st mama aku beli dulu sebab dia da janji..
sekali malam plak hubby balik kekonon serprise belikan kek gak,sama lak tue dua-dua Indulgence..[hurm makan sampai muntah]

borink sebab sekarang hubby keje dari isnin sampaila ahad..jadi nak pergi mana2 dia xda aku kena handle anak sendiri pergh mencabar..
sebab tue malas nak celebrate mana-mana sebab dia bukan bole cuti suka-suka kena plan awal tue pun lom tentu leh gak cutinya..jadinya hdiah ai dia postponed ke tarikh yang sesuai~

Tak kisahla sebab aku bukan nak hdiah ke apa ke janji aku sihat,panjang umur rezeki melimpah ruah da syukur sangat-sangat..

Tapi aku ada hadiah yang paling bermakna taon nie, ADELIA ZAHRA..diala hadiah aku yang da lama aku nantikan,alhamdulillah elok aku masuk umur 30 dia pun da nak setahun 21hb nie..syukur sangat-sangat...


Luv April..


21 comments:

SweetLikeWhat said...

selamat hari jadi..
selamat hari jadi..
selamat hari jadi akak..
selamat hari jadi..

dah anis dah nyanyikan untuk akak dah..terharu dak..haha..

semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan gembira selalu disamping yang tersayang.. ;)

erin said...

happy birthday mama yaya, ooo nanti celeb skali ngan yaya la, tak leh g memana ke klu hari cuti, nk invite besday party aish ni..nanti rin PM eh. ;)

as ♥ Leenda said...

hepi besday mama yaya..mude setahun dari kite lah ni..hihihi..kite tahun ni nak masuk 31 dah..hukhukhuk...

Aty_Fared said...

hepi belated besday dear...:) kite sebaya dan aty tak pernah rase tua pon..nak bahasekan diri akak kat orang lain lagi muda pon tak sampai hati..muwahahaha....[perasan]
neway... semoge segala nya yang baik mengiri pejalanan hidup awak keh..:)

Mr n Mrs Zaidi said...

hepi besday dear...semoga panjang umur dan murah rezeki...

e k i n ♥ y u s r i said...

hepy besday

Mimy Hamid said...

happy birthday adik ku...semoga panjang umur murah rezeki berbahagia selalu..double celebration la ni ngan yaya...besttttttttt giler...nak hadiah apa adiku...hari tu dah banjer makan kan...hihihi

Ros Anis Rusli said...

epy besday bisan!!! airiell ckp diskon 50% yek..huhu

CikNaa said...

kahkahkah.. pape pn mamayaya tetap muda okeh!

Nurul Aziz said...

Happy Birthday mama yaya :') 30 tu no je.. hehe. tapi kan, ada orang cakap, perempuan bila dah masuk 3series la baru la betul-betul wanita..

Zura@Iwan said...

sweet like candy dear..

tk per br masuk 30..muda lg kan...hehehe...

dh wish kt FB ari tu..now wish kt blog plak...slmt ulangthn kelahiran dik..

m@m@yAyA said...

SweetLikeWhat,

tq adik..terharu sgt~
Insyallah,amin amin..

m@m@yAyA said...

erin

tq erin..haah dabel hapy tue tuk bln April nie..
Insyallah hrp dpt pegi party aish leh ngorat skli..hihi

m@m@yAyA said...

as ♥ Leenda

tq leenda..eh merasa gak muda,hihi
ala apa de hal kn angka jer,eh leenda xnmp cam 31 pown tau[sedeh nmpk naw cam zura ag tua dr leenda]

m@m@yAyA said...

Aty_Fared

tq aty..owh kita sebaya rupanya..byk tul kebetulan,ank pn lhir beza 3ari jer..~

btul tue aty,ase cam xbest jer nak bhsakan diri akak ngn yg ag muda..[ceh bujet muda kn] [hehehe]

m@m@yAyA said...

Mr n Mrs Zaidi,

tq dear~ Ameen



e k i n ♥ y u s r i,

tq ekin..

m@m@yAyA said...

Mimy Hamid,

tq akk cyg..eh lupa nak bayo balik makan aritu..
Owh akk banje eh meaksih byk2,cygg akk..

m@m@yAyA said...

Ros Anis Rusli

tq besan..
aduhai nak 50% plak..hurm nti bincang balik tgok bujet dunia cmne lau sume makin naik xlehla nk diskaun 50%

m@m@yAyA said...

CikNaa

tp ttp xmuda dr ciknaa..lau bole nk muda dr ciknaa..wah gitew~

m@m@yAyA said...

Nurul Aziz,

yeke nurul..wah tetiba jd wanita yg lemah lembut..
hish nak kna praktis pasni..hihi

m@m@yAyA said...

Zura@Iwan,

tq akk..tuela sweet like candy gitew~
kita da lm knl tp xpnah bersua lg nie..huhu

Blog Widget by LinkWithin