Sunday, April 22, 2012

Alhamdulillah da selamat....

Assalammualaikum..bersiaran dari atas katil hospital ppum..Alhamdulillah sy telah selamat melahirkan baby gurl pada 21 April 2012 pkul 09:28pagi..

Cite selanjutnya akan diceritakan kemudian..sakit atas bawah masa terasa ag smp sekarang,ngilu ngeri bila diingatkan balik sakit diinduce selama 22jam tapi da xlarat nak teran akhirnya dibelah jua..


Assalamualaikum sume..saya da kua dari perot mama semalam..Nama belom bole bagitahu lagi mama kata biarlah rahsia,ari ke7 nanti baru mama gtau nm sy yer..

Friday, April 6, 2012

SELAMAT HARI LAHIR UTK DIRI SENDIRI

Yeay yeay arini ari Jumaat bersamaan 6/4/2012..tiap-tiap taon ai tgu date nie tnpa jemu sebabnya tarikh nie merupakan tarikh ai memula benafas untuk mengenali dunia..:-)

Seperti taon-taon lepas tiadala celebrate besar2an pun kan da besar,cukupla pembesaran yang da ai alami selama nie..
Tapi hdiah yang ai dapat taon nie sunguhla bermakna dan istimewa sebabnya ai tengah menanti ari untuk melahirkan permata yang ai tunggu selama 4taon..*sebak plak ase*

Tapi ai juga diuji dengan masalh yang sangat tak penah ai fikir akan terjadi dalam family ai..sakit ati,sedih,kecewa,marah semua bercampur sampaikan ai stress dan terpaksa masuk hospital..(Nie nanti ai cite kemudian pasal kna warded)..
Besar sungguh ujian yang ai dapat taon ni,walaupun ai diberikan sesuatu yang berharga yang sangat ai nantikan selama nie..ai anggap nie ujian untuk ai sefamily..ai harap sangat ai dan family redha dengan ujian yang diberikan..Dan ai juga beharap sangat dengan kelahiran permata ati ai nie dapat mengubah kembali masalah yang ai sefamily hadapi..



Tak tahulah arini ada kek ke tak tuk ai..ai memang antu kek,hubby ai kata nak belikan kek aiskrim Baskin Robin ate nya kita tunggu dan lihat ajelah..

Bila da makin dekat menunggu masa nak jumpa baby AZ,makin isau yang ai rasa..Macam2 perkara negatif yang ai fikirkan..Ya Allah,kau lindungilah zuriatku agar aku dapat melahirkannya dengan selamat dan dapat merasa menjadi seorang ibu..Kawan-kawan doakan ai yer semoga selamat sumenya..
Blog Widget by LinkWithin