Friday, November 2, 2012

Tercalar Lagi Hati Nie

Salam Jumaat~

Dah seminggu rupanya xtinggalkan apa2 entry dekat blog nie..
Ikutkan nak ttup jer blog nie,tp ada jugak rasa sayang sebab bila boring leh gak baca balik~
Walau xda orang lain yang baca,cukopla untuk sdri..Nak tulis lam diari memang xkan tertulisnya jdi biarlah blog nie kekal sampai termampu~

Seminggu berlalu dengan penuh drama airmata..Ntah bilala semua nie akan berakhir,da penat pendam perasaan yang terbuku~
kekdang kesian kat anak..sebab dia membesar dalam persekitaran yang tunggang langgang~

Berat sungguh dugaan yang Allah bagi pada kami..Perancangan Allah itu memang tidak kita duga,DIA berikan kami anak tapi DIA bagi pulak ujian yang memang xpernah diduga~

Berat kepala otak nie menyimpan sume masalah yang melanda sekarang sampaikan kekadang bila penat letih anak pula meragam jadi xpasal anakla yang menjadi mangsa kemarahan..
Owh teruk sungguh ai nie bila difikir-fikirkan balik..
'mama minta maaf sayang,mama xda maksud nak marah awak..tapi kekadang perangai awak wat mama hilang kawalan jadi mama termarah awak..Tp sebab awak xtahu mama marah awak,bila mama marah awak terus gelak+senyum terus mama cair.Awakla penghibur untuk kami semua ketika ada masalah yang tak tahu bila akan settel'

Sekarang mood nak keje pun memang xda bila teringatkan anak dan family~Risau+takut sume berlegar-legar dalam kepala nie~
Harapan agar sumenya dilindungi~

#Bilateringathaltuememangakanwatmenangistapiterpaksaberlakondepanorangseolahtiadaapayangberlaku#

7 comments:

erin said...

mama kena kuat untuk yaya ok ;p, setiap masalah ada penyelesaiannya, insyaallah.

eMMe said...

Nape zura? are u OK? meh la citer.. kite kalo de masalah, kalo tak luahkan, n simpan je, leh jadi penyakit tau... take care zura...

Lady Mira said...

kenapa dgn yaya?

Riana said...

setiap yg beriman pasti Allah akan uji..syukur byk2 sbb bila kita diuji maknanya kita antara hamba2 yg terpilih..cyaiyok!

~ NANA ~ said...

knp ni dear? jgn tension2 k...bykkn berdoa...insyaAllah akan ada penyelesaiannya nanti :)

Mimy Hamid said...

manusai dan masalah tk boleh lari..apa kita boleh buat..bersama la berdoa yang terbaik segalanya...amin

Momma AA said...

sabar yer zura..
i doakn smoga segalanya ok utk u.. smoga Allah permudahkn segalanya..
amin

Blog Widget by LinkWithin