Tuesday, October 16, 2012

Yaya dan sepupu2 nya

Tengah borink nie mehla kita update blog..

Godek-godek gambar lam hp nie tjumpala gmbr baby ber3 nie~
Nie gambar masa raya lepas,hihi

Susah nak amik gmbr baby ber3 nie dr sblm tdo smpla tertdo ttp gak xdpt amik pndg camera..xpelah jnji ada gak~

Nie adalah gmbar cucu untuk pil ngn mil ai..
Yer dorang taon 2012 nie dapat 3sekali cucu..

Yang 1st,cucu boy lahir 9/3 anak ke3 abg ipar ai yg sulung..
Yg ke2 ofkosla puteri pucuk kelompang ai yang lahir 21/4..
Yang ke3 lak ank abg ipar ai yang no.2,ni ank 1st tuk dia..gurl jugak lahir bln 7 bpe hb xingat..
Gambar adalah mengikut urutan yer sape senior,sape junior..

Baby yg ke3 tue wlpun br lagi lahir tp mak aih tgan beketak2,pipi labuh ke bwah..
Kalah anak ai yg shotak tue tau..yang kumbang tue dulu dia semangat tp biasalah anak laki kan bla da mula lasak susutla bdan..wlpun umo br 7bulan+ da pndai berdiri tegap plak tue..

Anak dara ai yang super diva tue masih lagi ditahap meniarap pusing2 360drjah,angkat montot kemain tgi pas2 da penat menangis sebab xreti lagi pusing bdan ☺

Yang baby ke3 ai xthu pkembangan sebab dok kat kg kedah,tok dia jg..(Makpak dia keje kt KL)..

Itu jelah en3 wat masa nie..lau rajin adalah en3 lagi,lau malas cam biasalah 3/4ari lagi baru kua en3 baru..hihi

#taksabarnakbelibarangperkakasuntukyayamakanahadnie#


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

erin said...

xpe asalkan update, aish dh start solid last week ;p, brg solid food dia pun byk lagi yg x lengkap, bila tah nak cari, asik bz je

aTy _faRed~ said...

heheh...lebih kurang jer ruper semua..;p

Mimy Hamid said...

apa benda la diorang duk sembang eh..hahaha so kiut sama je ropa

aimaniman said...

salam knal n dofollow sini..

bestnya ada baby br.. Rinduuu..

yupp mcm serupa je rupa mereka ni

Gieyana said...

Sweetnyer....:-)

Blog Widget by LinkWithin