Friday, October 5, 2012

Stok susu meningkat,alhamdulillah

Seronok tak terkira pagi nie sekali pam dpt 12oz..☺
Syukur sesangat,sb slma nie lau pam paling banyak pun 10oz jer skli pam tp pagi ni tetbe dpt 12oz..
Memang rezeki Adelia Zahra ☺

Nie pun mungkin salah satu sebab ai mkan ubat kat sebelah botol tue..
Ubat nie sy beli dr blog safiyyah,actually ubat nie bli kekonon nak kurus..
Tapi kurusnya xnampak lagi,tp hasil lain plak yang dapat..

Langsung jadi seronok ngan teruja sangat..
Tentang kurus tue belom nmpak lg,mklomla mkn sekali jer time pg..
Xkisahla biar lambat asal selamat..

Nanti lau ada pkmbangan tbru,ai update yer..
Akhir kata,Selamat Hari Jumaat..esok cuti,yeayyyyyyyy~


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

Hana Soffelia said...

Wah.. mujarab sungguh ubat piyah jual. Bukan sahaj utk kurus tp banyak susu gak. Hana bimbang sgt ni, next week dh msuk opis, mcm mana la pam nanti still dpt bnyk mcm kat umah ke x. haish!

Mimy Hamid said...

rezeki adelia masih ada susu mama dia...syok la dia...manja manja memekap..peh ubat piya power eh..ish nak beli ni

Riana said...

alhamdulillah..wah..best tu..bole akak bagi link kak safiyyah tu..bole la yana beli if memerlukan dikemudian hr..ehehe

aTy _faRed~ said...

Sekrng direct feeding jer...rindu moment2 gigih mengepam..:-)

Blog Widget by LinkWithin