Monday, October 1, 2012

Perkataan pertama

salam sume...

Ish salu jer sekarang xda mood nak update blog,maklomla blog cuma suam-suam kuku jer jadinya tuan blog pun suam-suam kuku jelah updatenya..
Tapi tuan blog akan cuba sedaya upaya dalam seminggu paling kuat pun adalah update satu entry,sebabnya sekarang da join group gojes blogger mommies kat fb kan..
harusla tunjukkan betul2 kegojesan tuan blog nie walaupun memang xgojes lgsungla..

Diam xdiam Adelia da nak masuk umo 6bulan lagi 3minggu..Xlama lagi anak mama da bole belajar makan,mamanya yang paling xcited sekali..
Tapi arini bukan nak citer pasal Adelia nak makan,tapi nak citer pasal words yang Adelia pandai sebt sekarang..

Mama yaya perasan sejak 2,3ari nie,first word yang Adelia sebut adalah abu (sambil menyembur air liur)..
hihihi cute sesangat bila dia sebut abu mulala air liur penuh satu muka,lau nasib badan dengan orang yang berdekatan dia pun kena sekali..

Adelia sekarang da mula nak belajar sebut words yang ringkasla,pada pendapat mama dialah..
Sebab kekadang ada gak dia cam sebut pa la,nek la..(xtaula kot imaginasi mama dia yang terlebeh ke~

So mommies sharela ngan ai apa first words yang babies uols pandai sebut..

*hugs*

3 comments:

Zura@Iwan said...

mmg xcited kan..bila dh mula dgr bb bsuara...hehe

Jiey^Mien said...

Rayyan: First word Mama.
Rifa: First word adalah Mama.
Second word adalah kakak *referring to bibik*
3rd word adalah Car* Referring to kereta..

Mana word Ayah? Hahahahhaa

Mimy Hamid said...

Fayel sebut mamamamamamamamama ..tp tido nak papa

Blog Widget by LinkWithin