Thursday, October 11, 2012

Hadiah untuk yaya

Xsabar nak tunggu dapat barang nie..~
Akak yang ai beli barang nie kata mungkin dalam 2/3ari barang nie akan smpai dekat dia.. jadinya mungkin dpata dekat ai dalam minggu depanla~yeayeay
nie sume persediaan untuk solid food yaya bila masuk 6months nanti..
Mama harap mama rajinla cam kak mimy yang memang macam-macam menu kak mimy watkan untuk abg fayel yang hensem tue..
lagi 2minggu yaya nak masuk 6mnths,mama dia da mula la sibuk cari barang untuk persediaan dia mkan ngan persediaan untuk wat mknan yaya.~
harapan mama dia tinggi agar anaknya akan makan dengan penuh hapy..
The Baby Bullet

*Berdebar plak ase ati nie nak mulakan bagi yaya makan..nie salah satu terapi yang wat ai release tension..sejak kebelakangan nie banyak sangat yang da jadi dalam family ai,huhu

7 comments:

Zura@Iwan said...

xcited mama yaya nk start solid food yer.....

sure mkn ngan smngt nnti Yaya..

eMMe said...

jap je yaya dah nak 6 bulan...
time running very fast...
tak lame lagi, yaya dpt twin frenz, InsyaAllah...

Mimy Hamid said...

Insya Allah boleh berjaya..zura jangan lupa rajin buat stok puri ..kita ni mak bekerja...dan jgn terkejut tau masa memula suap baby makan 4 sudu je.,..jgn paksa

Nurhayati said...

wah bestnyer mesti mamanya rajin wat makanan tuk yaya. kakyati start bagi makan kat anak2 7bulan. masa tu baru nampak mulut dorang pun nak makan time kita makan hihi

Gieyana said...

Cute la bekas suma nie...:-)

FirZie83 said...

Wah,wah mama yaya..apapun,epy 4 u

aTy _faRed~ said...

blender bullet ni memang cun sungguh..!!! :)

Blog Widget by LinkWithin