Friday, October 5, 2012

Diva tecik

Pict nie fresh dr papa,br jer papa sent..
Amboi kemain lg ank dara nie,skrg da mcam diva ☺

Sekarang da pndai kenal orang,lau xkenal or xpnah or jarang jumpa memang akan nangis lau orang tu amik..
Orang agah pun dia wat muka kekwat xmo snyum,tp snang jer lau nak soh dia snyum.
Cubala panggil dia comel ke,baby ke,cantik ke sure yaya akan mberikan snyuman malu2 ala diva gitue ☺

Owh la hai anak mama niensemakin bijak dan banyak akai sekarang..
Sentap tau mama sebab selain perkataan abuu yang dia pndai sbut sekarang adalah pa pa iaitu merujuk kepada papanya..
Habis ma ma bila yaya nak sebut?huhu

Pape pun mama bangga anak mama makin bijak dan membesar dengan sihat,alhamdulillah..

*nielahkelemahanbilaupdatedalamhenfonxgetinakrotatepictyangterbalik*
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

Gieyana said...

Comey diva kecik nie..:-)

aTy _faRed~ said...

heheh...memang diva..;p yang comel..:)

eMMe said...

Salam Zura, pe kabar? Adelia camner? sihat? tgk gambar tu dia dah pandai meniarap, n makin comel lak tu...

maaf la..lame tak masuk blog Zura.. sejak kene malware ari tu... akak delete semua bloglist, n now akak dah masukkan bloglist blog zura okey... pas ni, leh jengah selalu, InsyaAllah...

kalo boleh, tak yah la pakai verification code.....hehehe...

Mimy Hamid said...

diva mata bulat...tengok adelia kecik now dah big..rasa semalam je kenal zura..hehehe

Blog Widget by LinkWithin