Monday, October 22, 2012

21 June 2012-yaya 6bulan

Happy 6month yaya~ 
 Mama terlewat sehari nak wish bfday awak,yelah semalam kan kita sehari suntuk kluar amik prezen awak.. Balik da petang,mama kelam kabut plak watkan makanan pertama awak~ S
yukur sangat awak da bersama dengan mama selama setengah tahun..
Iyer mama tahu walaupun orang akan kata "ala baru lg,baru setengah tahun jer pun" tapi mama amat menghargai setiap detik bersama awak..~ 
 Awak semakin banyak akal sekarang,kekadang saje nak wat mama geram jer ngan awak kan~ tokma salu kata mama nie ngan anak kecik nie pun nak gado..~hihi 
best sangat bila dapat sakat awak sebab nanti ramai yang akan tatang awak kan lau mama wat awak sampai menangis..huhu
Mama doakan awak sentiasa dilindungi oleh Allah swt,menjadi anak yang bijak solehah dan menghormati orang tua..~ 

 #sayangawakketat-ketat#

5 comments:

CikNaa said...

razin pnye 6bulan arini ..yeay!

Mimy Hamid said...

hepi 6 bulan yaya... love u

FirZie83 said...

Embamnya yaya..cm nak geget ja peha cm kehepsi itew

aTy _faRed~ said...

hepi 6 month yaya...beza 2 hari jer dari qaleef..dah ley makan..yaaeeeyyy...aty pon bagi anak makan lambat sikit..tunggu abah nyer balik...:) aty bagi makan pakai walker die..atau pon kerusi makan die..kalau pakai rocker alamatnyer..tunggang terbalik ar makanan tu hagak nyer si qaleefbuat..die tak nak duduk2 baring jer..:)

Nurhayati said...

besar dh anak dara ni. kejap je dh 6bulan..

Blog Widget by LinkWithin