Wednesday, August 15, 2012

Tolong saya bole tak?

Nak mintak tolongla kat uols sume,ai da puas cari merata benda alah nie tapi sampai sekarang tak jumpala..
Kat mana ada erk?

Sebab bila ai try google banyak dekat obersea jelah..Lau ada kat Malaysia nie pun kena beli kat ebay..Ai namo beli camtu sebabnya ai tak geti..huhu




Sebenarnya ai tak kisah design camne janji memang khas tuk baby or kanak-kanak..
Napela cerewet sangat sampai nak cari khas tuk babyla apala kan?! msti ada yang tanya camtu jadi ai jawab awal-awal yer..

Baju baby nie kan sume kecik-kecik lagi kalau pakai hanger yang biasa cam kita guna tue kekdang tak muatla takpun nanti baju or sluar tue akan jadi besar sebab tertarik masa nak masukkan jugak lam hanger tue..korang faham dan leh imagine kan?sebab tak tahu nak gtau cmner..huhu

Dah puas cari kat kedai-kedai,soping complexla tapi masih tak jumpala yang khas memang tuk baju-baju kecik nie..
Lau nak lipat cam tak best plak sebab nak asingkan dari baju harian yang biasa ngan baju untuk jalan-jalan..hover tul ai nie

Jadi kalau uols tahu kat mana tempat yang ai bole beli,tolongla bagitahu yer..Nanti ai upahla uols ai belanja makan 8Sept nie nanti..

Tolong yer uols sape-sape yang tahu..Lau bole ai nak cari secepat mungkin sebelum raya sebab ksian baju-baju raya Adelia nanti tak berganung lam lemari..huhu


7 comments:

Juliet said...

Kat Ikea ade rasanya. Selalu I masuk kedai Guess Kids or Pumpkin Patch I akan tanye dorg.. mana beli hanger nie.. Hahaha..

Deqna said...

haah kan cam payah jer nak cari hanger kayu ni. baju2 marissa pun kita main sangkut2 jer, tapi pakai hanger plastik jer lah... yg memang tuk saiz baju budak2...tu memang byk lah kat pasaraya

Mimy Hamid said...

akak pakai hanger plastik je...even anak akak laki pun akak suka hanger...plastik mmg berlambak la kt pasar raya..kalau plastik elok sikit akak beli kat Jusco color putih

SyaNa said...

ada jek hanger plastik size budak
kite beli 2 tahun lepas utk Iman
elok smp skrg
rasa kt tesco ada

~ NANA ~ said...

i pon pakai hanger plastic je yg mmg size kecik...yg kayu tu taktau la nak cari mana..hehe

mamAdam AqilJannah said...

try carik kat kenanga city mall..memacam hanger ado..dari besor smpi la hak yg kecik2..utk tudung pn ado..

LoVEaQshA said...

terima kasih sume kerana mbantu..
nti 8/9 ai blnja mkn yer,dtg tau..:-)
hrp2 sempatla nak pegi beli sblm ray nie..

Blog Widget by LinkWithin