Thursday, June 21, 2012

21 Jun 2012-Happy 2months Adelia Zahra

Hari nie Adelia Zahra da msuk 2bulan..Tinggal lagi sebulan jer dapat golek-golek ngan budak tomei nie..:-(

Dua tiga ari sebelum masuk 2bulan,Adelia bdan cam xsihat..Rupa2nya nak dapat akal baru lagi..sweetnya anak mama nie..:-) (matik puji ank sdri,lantakla lau ada yg nyampah)
Sekarang Adelia da suka geleng kpla dia,angguk kepala..cute sangat:-P

Dan Adelia sekarang yang paling cute da xmo tdo malam balik..:-( fuhh nanges rasanya bila anak da mula xmo tdo malam..Adelia jangan sampai mama naik keje yer sayang,nanti mama tertdo kat ofis ada pulak yang sampaikan cite bukan2..



Sepatutnya entry nie publish semalam,tapi sebabkan banyak sangat hal tersimpan jelah kat dalam draft..Nie pun xdapat nak taip panjang2 kekangan waktu..

Entry lepas nie nak cite pasal Adelia xmo isap susu botol..huhu

6 comments:

Wawa said...

haha..naila mase baru masuk 2 bulan tu pun asek la geleng2 kepala...pandang kiri pandang kanan...mcm seronok sgt duk geleng2 cenggitu...
baby nak main2 ngn mama n papa die tu...tu yg takmo tdo malam...hihi...

Wawa said...
This comment has been removed by the author.
PUAN THALHA : said...

wah. esok my lil faiqa masuk 2 bulan. beza 1 hari je dari anaila. sama jugak, faiqa dah pandai geleng- geleng kepala. hehe. best kan tengok gelagat baby? betol tu. tinggal sebulan je dah nak kene naik keje. hu.

Cheyan said...

Wah bestnya dapat ML 3 bulan..I 2 bulan ja..and now tinggal 3 minggu lg nak naik kerja..adeh..sedih..tak dpt nak golek lama lama ngn Alya..

eMMe said...

hurm..jap je Adelia dah 3 bulan...
pas ni ape lahh agaknya akal si kecil ni.. perubahan tingkah laku mereka bile bertambah umurnya...mmg sonok kan tgk gelagat si kecil... saya tgk gelagat anak buah saya.. huhuhu.. mmg geram... sampai rasa nak 'tenyeh2' hahaha!

izla said...

biasala bayi nak beralih bulan. ada je akalnya..hehe

Blog Widget by LinkWithin