Friday, April 6, 2012

SELAMAT HARI LAHIR UTK DIRI SENDIRI

Yeay yeay arini ari Jumaat bersamaan 6/4/2012..tiap-tiap taon ai tgu date nie tnpa jemu sebabnya tarikh nie merupakan tarikh ai memula benafas untuk mengenali dunia..:-)

Seperti taon-taon lepas tiadala celebrate besar2an pun kan da besar,cukupla pembesaran yang da ai alami selama nie..
Tapi hdiah yang ai dapat taon nie sunguhla bermakna dan istimewa sebabnya ai tengah menanti ari untuk melahirkan permata yang ai tunggu selama 4taon..*sebak plak ase*

Tapi ai juga diuji dengan masalh yang sangat tak penah ai fikir akan terjadi dalam family ai..sakit ati,sedih,kecewa,marah semua bercampur sampaikan ai stress dan terpaksa masuk hospital..(Nie nanti ai cite kemudian pasal kna warded)..
Besar sungguh ujian yang ai dapat taon ni,walaupun ai diberikan sesuatu yang berharga yang sangat ai nantikan selama nie..ai anggap nie ujian untuk ai sefamily..ai harap sangat ai dan family redha dengan ujian yang diberikan..Dan ai juga beharap sangat dengan kelahiran permata ati ai nie dapat mengubah kembali masalah yang ai sefamily hadapi..



Tak tahulah arini ada kek ke tak tuk ai..ai memang antu kek,hubby ai kata nak belikan kek aiskrim Baskin Robin ate nya kita tunggu dan lihat ajelah..

Bila da makin dekat menunggu masa nak jumpa baby AZ,makin isau yang ai rasa..Macam2 perkara negatif yang ai fikirkan..Ya Allah,kau lindungilah zuriatku agar aku dapat melahirkannya dengan selamat dan dapat merasa menjadi seorang ibu..Kawan-kawan doakan ai yer semoga selamat sumenya..

3 comments:

~ NANA ~ said...

happy birthday! sama tarikh dgn bufday adik i....hehe

Juliet said...

Happy Birthday!! :D

eMMe said...

Hepi belated bursday... May Allah bless you..

Pst: thx doakan saya n drop komen kt blog saya ari ni..

Blog Widget by LinkWithin