Thursday, March 8, 2012

Rindu nak jumpa baby (^__^)

Pagi yang sungguh sejuk beku dan mendung..*__*

Sekejap da ari khamis,xsbr nak tgu esk sebabnya keje sehari ag pastu cuti sb penat+letih+ngantuk..Bila cuti leh tdo puas2 bgon lmbat..^__^
Tapi yang paling xsbrnya sebab nak g soping baby expo kat Midvaley..~

Kali nie nak cari breastpump ngan stroler..harap2 tercapai impian nk grab medela freestyle..*__* stroler plak lau Quinny hrganya masih dikadar waras pada i bolela trus smbar jer..~

Rupanya da sebulan lebih xtengok baby..Sebab bla da checkup dekat hsptl nie,scan adalh jrang bukan stipa kali kta chckup leh scan..~
Nak tgu scan kna tgu 29/3 nie..Mak aih lmbtnya lagi..

Da rndu nak tgk bby double chin i tue..sekarang makin double chin ke,da mkin mbsr ke..owh rdunyaaaaa.^_^



Nie pict scan 4d ms 27wks..time nie mcm2 aksi baby AZ i dapat tengok..Dari dia marah smp berkerut2 dahi,pastu senyumla,nganga mulotla,muncungla alahai comelnyalahh~

Rasa macam nak wat 4d lagila bila baby da msuk 33wks nanti..lam next week..~nak tengok progress baby yang latest..Nantila leh diusulkan kemudian..(^__^)

Lau nak cite pasal baby nie smp bebila pun xhabis..tapi kna stop dlu sb aa urgent keje nak settle..Nanti i smbung ag cter psl bby AZ double chin i nie erk..~*wah matikla bby lam pewot ag tp cnfident jer cite xkan hbis*

10 comments:

Deqna said...

nampak jelas rupa dia....comel dia :) payah tau nak dapat tgk rupa dorang time scan, marissa dulu asik terlindung jer...

('',)pzAEdy~ said...

wah seronoknya.....bestkan scan baby..best la u tggl bape weeks je kan.

breastpump nnt review ye coz i survey freestyle 1400 stkt nih pling murah.

Liyana said...

bestnye.... nt nk buat scan 4D jgk lah :)

Juliet said...

Comel!

Teringin wat scan 4D jugak. Mahal tak kos?

aTy _faRed~ said...

waaahhhhhh..memang nampak chubby nyer..!! :) saye pon aritu dah buat sekali..tetibe rase nak buat lagi pulak..;p

LoVEaQshA said...

Deqna,

Haah kak,memula mmg pyah asikla dia sorok muka kt uri..bla tepuk2 pewot soh tnjk muka tue yg mrh smp bkerut2 dahi..~hihihi cumil jer time tue..

pzAEdy,

mmg sronok,nti u pn watla scan 4d ni tau..mmg da xsbr tp lam ms sm tkot lak pk cnela nk brslin nti..hihi

ok bout freestyle tue,nti pape i update lam blog erk..owh yeke u da jmp price 1400?mnrik gak hrga tue..mn u dpt yunk?

LoVEaQshA said...

Liyana,

buat,jangan xbuat tau..bestttt~

Juliet,

erm i wat scan 4d skli ngn printout+cd rm100 kt ampang..Lau u area kl leh like kt fb dia 3d4d..service mmg best..(^__^)

LoVEaQshA said...

aty_fared,

kan ase cam nk buat lg jer..bole kn wat ag xda side effect kn???cam kemaruk nk wat salu sb leh tgk progress bby..

Nadya Zahid said...

mari serang mid valley ramai2...dear, i dah order dah set tomee tipee tu...u nak link die ke?

ibuhebat said...

akak 3 kali mengandung tak pernah wat 3d scan apatah lagi 4d.. sokmo 2d jer. tu pun dah seronok giler. hehe.. moga selamat semuanya. jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin