Wednesday, March 14, 2012

Checkup Esok

Esok pagi ada checkup dekat PPUM..~janganla kena macam last 2week sampai sblum pkul 8am tapi turn kena panggil pkul 1230pm..
Berapi montot ai menunggu,dhla amik timeoff jer xmemasal sebabkan da lbeh dari 4jam kenala mintak mc kat doc tue..Sib baik dia xbanyak songeh lau dia xbagi mc tue dan banyak cekadak memang nak kena semburla kan..~

Harap-harap sangat esok adalah news yang baik2 belaka jer..disamping tue nak thu kedudukan uri masih lagi dibawah or da ok..!harap2 da okla lau masih ke bawah nampak gayanya kenala pegi berurut..

Dan yang paling bestnya lagi,esok nak buat second 4d..(*__*)
haish selagi baby xkua tuela kemaruk sguh nak tengok progress baby,jadinya ai decide nak buat scan 4d sekali lagi..Bole gak tahu kedudukan baby dan yang lain2..

Nanti pape yang best pasal checkup ngan scan esok ai update lam blog erk..Nanti ai sharekan pic latest baby lau dia nak tnjuk muka la..hihihi

Okla nak siap2 balik,xlarat nak duduk mengadap pc nie baby asik menendang jer dari pagi sebab tersepit kot..huhu cute jer ase+sakit sebab dia tendang kuat pastu mengeras..(^_^)

byeeeee........

4 comments:

eMMe said...

thx aqsha coz drop a comment...
ni 1st pregnant ke? semoga dilindungi Allah swt...

salam pekenalan..

Baiduri said...

aqsha, uri kt bawah ke? org kate klu nak naikkan uri pagi2 duk dlm keadaan merangkak 5minit....@pon time smayang sujud lama2...insyallah uri akn naik balik.... apepon hope check up sok sume ok yek =)..

Hana Soffelia said...

hehe baby suruh mommy berehat.

youramirah said...

eh, kt ppum jugak? saya pon kt ppum. terbaekkkk!

Blog Widget by LinkWithin