Wednesday, February 22, 2012

Xcited nak tunggu ari Jumaat..*__*

erm lama giler xjengah blog nk berupdate apatah lg mmg hangan2 jelah~
bukan apa sejak nak pndah ofis baru nie,keadaan bdan xmengizinkan tmbah plak asikla blaik lmbt..Bdan nie da jd lemau sesangat,tmbah plak sekarang da kna start mnth2 time pagi..~tsk..tsk..tsk..

Dah xsabar nak hbiskan kemas sume barang2 kat ofis lama nie,dan cepatla isnin depan sebab Isnin depan da start dok ofis baru..*__*
Xsanggup asenya bdan nie nk dipaksa2 soh mengemasla apalah..

Tapi ada satu terapi yang boleh legakan ckit kesakitan bdan nie,xsbar nak tgu ari Jumaat nie..
Sebabnya ada motherhood expo kat KLCC..Wah teruja ase nak pegi sebab pestime kan hrusla teruja lbeh..^__^ *duit pn kena sdia lbehla erk*

esok plak dah gaji,macam tahu2 jer dorang yang wat motherhood expo nie kan..tapi mslhnya duit tue xlebeh plak nak g motherhood expo bln march kat Midvaley plak..~
sy nie start beli brg baby bile kndungan msuk 28mgu..Jdi agak terlambat nak prepare sume barang dan barang yg baru ado hnyalah 25% jer..^__^

Botakla nak bli sekali harung,ms pun tgal bulan nie ngan hujung bulan depan jer..masalhnya gaji msuk sebulan skli jer,cmno nak setle bli brg lam 80% pn da kira okla..nie yang ase nak wat derma kilat nie..*__*

okla nak smbung kemas apa2 yang patut..~Lau ada ms or larat sy update psal pegi motherhood expo tue nti erk..
mn2 mother to be or yg da jd mother yang pegi expo tue ari Jumaat lau ada ms lehla kta jmp erk..*__*


Nak thu info lebeh lnjut klik cni..

1 comments:

~ NANA ~ said...

i pon pegi hari jumaat ni...dh 29w & mmg nk beli skali harung je coz slama ni baru beli baju je brp helai...hehe

Blog Widget by LinkWithin