Thursday, February 9, 2012

Rindu.......

Assalammulaikum sumer....
Ish rdula nak update blog,nak blogwlkng blog mber2 lain tapi kekangan ms yang xbape nak kangkang tue wat sy xsmpt nak wat sume tue..
Tambah plak ngan line maxis yang mmg cukop menguji kesabaran,tue yang wat sy ke laut nak update blog or g jejln blog mber lain..

Untuk permulaan bulan Feb nie dan smp bla sy xthula sy mula bz dan teamat bz smp memenatkan kpla otak dan seluruh anggota bdan..sebabnya ofis sy akn berpindah ke bangunan baru start minggu depan jd bykla yang nak kna setle dan kemas..
Ish bla fikirkan balik memang xlarat sgt2 tapi nsb baikla ada hero kg secoet yg bole diharap sy mnt dia tlg kemaskan barang2 sy tapi dengan upah yer,bukan free..hihi xpelah janji dia wat ikhlas dan sy bagi rwardsla kat dia nanti..:-)

Banyak sangat2 nak cite tapi bila bdan penat,otak xleh berfungsi dengan baik..Ditambah plak sekarang mmg da xbole tdo lena bla time mlam..dengan keadaan gatal yg xsurut2,rase panasla,sume wat sy xselesa..Kekdang ase cian kt bby sb msti dia pening/sakit sebab sy salu himpit dia kot bla tdo tpksa mngiring kri knan..Kadang bla bby marah knala sekali tendangan padu dari bby smp herot jdnya pewot..hihihi xpelah janji sy thu bby shat dan ok..

Sejak wat scan 3D,hati jadi tambah xsbar nk bby kua cepat..Dan sy jgk byk ketinggalan nak wish tahniah kat mber2 blog yang da selamat bersalin..Nanti sy tinggal jejak ye kat blog kwn2,geram jer tgk bby yg baru lahir nie..Jadi xsbr lak nak bau baby biras sy nti,dia tgu ms jer nak bersalin skrg nie..

Eh pnjang plak sy mbebel dalam kata xda ms tue,okla sy stop cni dlu..Lau ada ms sy update lagi erk..

2 comments:

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

x lama da tu kuar la baby hg..manatau sama ari lahir ngn hg kan???

Puan Aisya said...

sbr2...xlma dh tue...hihihihi....moga d permudahkan smuanya...aminnnn

Blog Widget by LinkWithin