Friday, February 10, 2012

Alhamdulillah..trimester 3

Alhamdulillah arini da msuk trimester ke3 bersamaan 28minggu~ Ikutkan masih panjang lagi perjalanan selagi baby xkua selagi tuelah berhati2 jer salu..*__*

Tapi yang lbehnya da xsbrla kan..Esok ada checkup dekat hsptal private plak bolela tgk bby lagi..^__^
Ari2 dapat tgk baby pn sy rela..tapi yang xrelanya duit pn kna kuar salu la kan lau nak tgk bby salu~

Dalam pada xsbr menghitung hari nak jmp baby,time tue jgkla bz mengemas tuk pndah ofis plak..kacau daun betuiiii..^__^
Terpaksala balik lmbat ari2 tuk jangkamasa paling lama pn sebulan..nak kemas sekali harung mmg xlaratla kan terpaksala kemas setakat mn mampu..~

Nie pun rest jap saje gatal2 pegi melawat blog rkan2..sambil tue kta updatela sedas..~
Pic bwah nie fresh dari toilet..kekonon nak edit xnk bg nmpk background blkg tapi mlas punye pasal asal dan jer edit..*__* Jadikla kan jnji ada gak pic tuk sesapa yg rdukan ai nie..hihihi

28 week

tak sangka cute jgk erk sy arini..hihi silala jgn makan hati yer~
nape nmpk cam mkin kecik plak perot erk,wlhal brt mgu lps checkup naik smpai 5kg..hbisla esk msti kna mnum air glukos lg...*__* bila tgok pewot kecik jer mulala xpasal2 nak isau tkut baby xcukop zat la apala..Ish pegi jaoh2 pemikir negatif nie..

p/s : Azie,pic nie khas tuk hg yg rndukan aku..kelip kelip mata ke atas*

6 comments:

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

wa bestnya...satgi nak try buh kain la dlm baju...aci x???...hikhik...t.care ya BFF ;p

amal said...

comey perut dia :) selamat menempuh trimester ke3! dah tak lama dah tu ;D

~ Lady ell ~ said...

comey mak buyong ni.tetiba pulak usap2 perut yang takde pape ni.hehe take care zura.

~ JD said...

hehehe
comel sangat
take care!

Miracle of Qaseh said...

alhamdulillah.. betol2 sy setuju kene hati2 smpi melahirkan pun, silap sikit mcm2 bole jd to baby. Zura total naik bdn 5 kg je ker?

Reena said...

Alahaiii... bestnya ada perut macam dia. Hehehe... Seksi je rasa kan? Jaga diri bebaik... Akak masa pregnant paling banyak pun naik 10 kilo. Janji ibu sihat & baby pun sihat :)

Blog Widget by LinkWithin