Tuesday, February 14, 2012

Ada Apa Dengan 14/02/2012?

Assalamualaikum kwn2 sumer..
Owh rndunya nak update blog,nk jejln blog kwn2 lain tapi sejak 2/3ari nie bdan mula ase letih,penat xberdaya nak wat keje sesgt..
Sejak bz packing brg2 kat ofis,dengan xcukop rehat mulala suhu bdan jadi xmenentu..tambah plak sekarang malam ssa nak tdo..pusing kiri,pusing knan telentang sume xjalan gak..Bla baru nak lelap da bnyi plak jam..Hadoyai....!!!

Disebabkan telalu bz psl packing nak pindah ofis smp sy telupa terus date arini..Mungkin org lain agungkan date nie tuk bekasih syg tapi sy ingat tarikh nie smp bila2 sebab 5taon lepas pada tarikh arinila nenek kesayangan sy telah kembali ke rahmatullah..

Tak sangka sekejap jer ase rupanya da 5taon nenek pergi meninggalkan kami sume..owh tetibe rndu pada arwah nenek..dahla nenek xsempat tengok sy kawen tue yang wat sy ralat smp sekarang..



Nie jelah satu2nya pic arwah yang sy ada..pic nie taon 2003 time raya..actually nie bukanla nenek kandung tapi nenek yg jg sy dr baby smpla bsr,jadi mmg rapat sesangat sb kira sy cucu pertamala sb cucu nenek yg betul kua ms sy umo 2taon..
jadi syla kira kesayangan dorg smpla besar sy tetap pegi rumah ank2 arwah even arwah da lama pergi meninggalkan kami sume..

Saya perasan tarikh arini sebab cucu arwah ada post kat wall fb dia nak pegi ziarah kubur nenek arini..owh nmpk sgt bz sguh smp tarikh pn da xingat kebelkngan nie..

Semoga roh nenek dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org2 beriman..Al-fatihah..

1 comments:

Deqna said...

14 feb juga merupakan birthday adik bongsu saya :) hehee

Blog Widget by LinkWithin