Wednesday, February 29, 2012

4 tahun sekali,tahun lompat..290212

Tak sangka arini 29 February 2012..memangla xda yang menarik pun date nie pada org lain,tapi pada i sangat menarik..sebabnya i tpksa tgu 4taon sekali lau nak celebrate..*__*

Hari nie setelah 4taon menanti dapatla i celebrate annivasary i pada date yang tepat..yelah salu lau nak celebrate knala date 1 Mac sebab lepas 28 Feb terus 1 mac cuma 29 feb tue akn ada 4taon sekali saje..~

Dengan ini nak wish tuk diri sediri, HAPPY 4th ANNIVASARY 2 ME...^__^

Balik karang lehla celebrate simple2 jer sb jatuh tengah minggu nak amik cuti memang xbebaloi..Habisla cuti i nanti..~
Ingat nak pegi bercuti tapi keadaan yang memang xmengizinkan langsung jadi harusla kita berpijak dibumi yang nyata..

Apapun alhamdulillah,sebab masih lagi bernafas dan bersama selama 4tahun nie..taon nie taon yang best sambut annivasary sebabnyadhla merasa smbut date yang tepat lagi plak sempena annivasary yang ke 4 nie i dapat rzeki yang i nanti2kan selama nie..Amin,syukur sangat2..~


opssss semalam bfday suami,tapi xda celebrate apapun..just wish jer,weken niela insyallah celebrate bfday suami ngn annivasary sekali..

Okla nak kena stop sebabnya baby cute i lam pewot nie da mula mengeraskan diri lau i dduk menaip cam himpit dia..soryla bby..*__*

Cepatla Jumaat,nak cuti bdan masih lagi lemau sebabnya walaupun da pindah ofis baru tapi stil tak habis kemas lagi...huhu ase cam nak mc terus smpai due...Bole tak?*__*

4 comments:

Liyana said...

happy anniversary :)

Lady Mira said...

happy anniversary :)

Deqna said...

happy anniversary.... n happy birthay to u husband :)

so, tahun ni amat2 lah bermakna yer tambahan pula dengan kehadiran si kecik di dalam perut tu :)

Cik Mai said...

hepi eniverseri cik zura..hehe..cik mai semalam enibeseri ke 3...hehehe..

Blog Widget by LinkWithin