Tuesday, January 3, 2012

Welcome 2012 ^___^

hihihi da masuk ari ke3 tahun baru barula ada entry sy..~Maklomla kemalasan melanda diri nak update,tue pasaila jadi cengginie..
Tapi rasanya sy lom tlambat nak wish HAPPY NEW YEAR 2012 pada sume~ dan SELAMAT TINGGAL 2011..taon 2011 meninggalkan kenangan yang cukup manis tuk sy dan family.
Nantila lau rajin sy wat entry sepanjang taon 2011,lau rajinla.!


hurm diam xdiam da nak masuk bulan ke6 sy bwak baby..persiapan memang lgsung xda satu pun lagi,ingat nak start pertengahan bulan nie tapi mcam blur la plak.sedangkan checklist newborn dah bhelai2 sy print tapi hampeh jgak kebluran sy nie..
xpelah nanti lau rajin sy terjahla blog2 mummies lain tentang persiapan 1st dorg..~

Okla nak siapkan keje ckit,pastu nak pegi lunch..dah lapo sangat ni pg tadi bekpes mamam karipap seketul jer~!huhu

4 comments:

h@nEYz said...

yuhu.. nak join gi crik barang baby.. amek feeeeellll je..hahaha... taste kite kan same...

LoVEaQshA said...

haneyz,

owh bole saje..nti bla nak start aku rojer ko erk~!psstttt anty aetik,bby soh smpn wit dr skrg tuk przen bby nti..^___^

Diarihatiku1976 said...

salam zura.. akak pun baru aktif dari blog semula.. tetiba tgk blog zura dah ngandung... adussss.. gembiranya hati ...lehlah koongsi ngan akak yekkk citer pregnant zura ni

LoVEaQshA said...

wslam kak,

alhamdulillah akk,insyallah nanti ada ms zura citer yer;sbnrnya ms ada tp mls ngn rjin jer mslhnya..huhu

Blog Widget by LinkWithin