Saturday, January 14, 2012

Tiada hari yang lebih indah selain hari Sabtu

Assalammualaikum and mornink sume....^___^

Wah arini sy sguh bersemangat dan amat bersemangat sekali..Cuba teka sekarang sy ada dekat mn?ce teka ce teka...

sekarang nie sy berada di ofis..aik pesal lak sy rajin sangat2 nak pegi keje ari Sabtu?!erm ntahla sy sdri xthu nape sy rajin sangat pegi keje arini setelah sekian lama memang ckop mls nak keje ari Sabtu..*__*

Bukan apa,arini mood baby baik kot tue yang bby rjin bgon pg2 kjut mama dia soh pegi keje..Memula mls gak nak bgun tp saje test tengok mata ok bdan pn xrase letih okla kita pegi kejela..Mungkin bby nak ase pegi keje ari Sabtu kot..@_____@

Arini bby bgon awal kul 7++ lbeh da bgon tendang2 pewot mama tau..Dah thu da mknanya tendang2 tue nak mintak di isi la tue..Pagi nie teringin plak soru tosei gamaknya kta singgah kedai mkanla dlu soru tosei..@___@

Dan sekarang sy sudah berada di ofis selama 2jam..xthu smp bla bdan nie bole bertahan,nie pn da mla ase sakit2 plak..tapi xper petang karang nak pegi ukur Ikea harusla cergas kn~

Okla iklan da tamat,harusla kta meneruskan kerja yer..korang sume arini Sabtu nie watpe?keje ke,dok umah sesaja or dah pegi ukur soping complex??

5 comments:

~ JD said...

mmg sabtu adalah sangat best
tiap2 hari time keje tunggu hari sabtu
hahahhha
boleh plak camtuh kan ;)

amal said...

hari sabtu pun keje ehh :) saya lepak2 kat rumah ajee

Fika Ashikin said...

aqasya..xble pun cari nama fb awk..cerr bg link fb terus..hehe :)

Fika Ashikin said...

aqasya..xble pun cari nama fb awk..cerr bg link fb terus..hehe :)

Reena said...

Fuhh.. akak paling tension kalau tetiba kena datang keje hari Sabtu sebabnya weekdays pun dah selalu balik rumah lewat. Jadi Sabtu & Ahad jelah masa untuk rehat-rehat badan :)

Blog Widget by LinkWithin