Thursday, January 19, 2012

Nak almari IKEA

Sedey btul la bila teringat psal almari Ikea nie tau~ahad lepas pegi Ikea sb nak survey and bli teros baby cot ngan almari bju lau ada yang berkenan..Sekali yang berkenan tue da hbsi stok plak~Ase nak nangis kat ctu jugak..

Padahal da beria nie survey dan berkenaan kat almari nie sekali smpai bwah da xda stok..rupanya rmi jgk yg mncri bnda yg sm dgn sy~


Owh niela idaman kelbu sy~suka design yang simple nie tau and sbnya kaler putih..Pasni lau nak beli baby cot kena beli kaler putih jugakla baru matching gitue*__*
Tapi tuelah punah harapan sy sbnya almari xda stok lgsg xjd nak bli baby cot skli..sy kan mengada lbeh,drama hebat sguh..Lau xda sume yg sy nak sy xnk bli yg lain sb bg sy xlengkap~

Weken nie nak pegi balik Ikea nak tengok stok da ada ke belom..Harap2 dah adalah sb xsbr nie nak susun brg2 bby..Verangan jer nk susun brg2 baby walhal satu apa pun xbli lg tuk baby^__^Tengah dlm dilema skrg nak soping time2 cengginie ke or nak tgu baby expo jer nti bln 2 ngn 3,.(Ish byk sguh dilema sy tau)

Ingatkan sy jer yg berkenaan ngn lemari cute nie rupanya rmi m2b yang dah ada lemari nie..huwarghhhh jelesnya sy pun nak jgk~Ikea lau bc rintihan sy nie plisla dptkan stok secepat mgkn by dis week sbnya sy da xsbr sesgt nie..*__* lagipun rega lemari xmhal pun cm RM199 jer agknya sebab tuela cepat hbis kn!

Agaknya tercapai ke x impian sy tuk memiliki lemari nie minggu nie????

6 comments:

Mimy Hamid said...

akak pun memang nak jugak...pegi bulan lepas pun dah habis katanya..sabar tunggu ni..menarik kan

~ NANA ~ said...

nice! blh susun baju baby cantik2 kn dlm tu? hehe

Teena in Toronto said...

Happy blogoversary :)

Deqna said...

almari putih ni memang cpt abis stok kot.. sbb hari tu akak pun adalah terbekenan dengan satu kabinet putih 4 segi yg kita boleh isi box 4 segi tu kat dalam dia... tapi warna putih takde.... huhu

jemarisuri said...

JS pun baru je g sana time cny ari tu..mmg ramai org..mcm org shopping ..hehe

salam kenal, kalau sudi jom jln2 kt blog JS..

Nadya Zahid said...

i pn cari almari ni..tp mmg dah xde kat ikea kan? :(

Blog Widget by LinkWithin