Monday, January 9, 2012

Mengidam nak makan CHEESE

Ish tekak nie dari 2/3hari lepas teringin nak mkan mknan berunsur cheese plak..mulala bila teringin sume yang sy nmpk or google sume sy nak~
Parahla camni,berat baby + berat mama dia sm jer naik nanti..
Sebelom nie teringin mkan masam2,da tercapai hasrat tue tiap2 ari mkan mangga muda jiran sebelah bagi>sedap.
Sekarang nie plak teringin nak mkan kek cheese,hadoila selera nie sume untuk menaikkan berat bdan sy jer..~

Dahla minggu lepas checkup, doc ngan mnisnya sindir berat sy naik banyak,nanti msok 7bulan kena ulang balik mnum air gula@_____@
Lau kna mnum air gula kt hosptal swasta sy rela sb sedap perisa oren..^___^.Tapi lau kat gomen ai xsgop sb xda perisa.. :-(

Masa depan doc sengih2 janji nak control mkan,tapi xda maknanya nak control.Camner nak control nie skrg tetba teringin nak mkan cheese plak.:-(

Nak marahkan google nie tau sb kat dia la sy jmp mcm2 jnis kek cheese~Smbil tengok pic2 kek cheese tue sume smbil telan air liur@_____@

OMG!come to mama,baby~smbil kesat air liur yg menjejeh leh wat main yoyo..^___^ sodapnyala kek cheese nie,plak tue siap buboh coklat Reese kegemaran kanak2 sedunia..smbl lompat2 kegirangan terbayang berada di dalam mulot lebar nie.:-(

Teruskanla terliur yer zura..dalam mimpi jelah nak dapatkn sume nie.Ish air liur da hbs menjejeh nie,tapi tetap xdapat satu pun~Ase2nya balik nie lau mintak kat suami ai dapat ke x erk?*

owh I'm lovin it..@____@

Alahai siap plak parut ag cheese tue~Owh asenya nie kna pujuk lbeh ckt suami kasi dapat,sb baby yang teringin sangat2 nie.Kan bby?^____^

Eh dok tengok gmbar2 kek nie,lagila bertambah lapo..Tuk lunch nie,kta mkan nasi dlu yer baby~Petang karang baru kita fkirkan cmner nak dapatkan mknan2 seperti di atas yer bby.^____^

5 comments:

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

adoi mak aihhhhhhhhhhh..bukan hg ja yg terliuq..aku pun sama nih...hihi...tapi aku terliuq x pa sbb x effect sapa2..hg yg parah..hg mesti pau bard balik satgi okae ;p

LoVEaQshA said...

Erm lau aku paw dia pn lom tntu dpt..~bkn dia lyan sgt pn..

amal said...

uihhhh sedapnyeeee.. tapi xleh nak makan manis2. nxt week nak minum air gula huhu

LoVEaQshA said...

Amal,

tuelah zura pn iktkan doc da warning,tapi teringin sgt.mslhnya smp skrg pn xdpt ag nie~^______^

~cahaya~ said...

hoh.. tetiba teringat cappucino cheese cake kat SR. Huuuuuu... tempting.. @_@

Blog Widget by LinkWithin