Tuesday, January 10, 2012

Cute jer +_____+

Sape yang cute?sy ke?lau sy memang cute dr azali,kini dan selamanya..@_____@
Tapi bukan nak cite psl kekiutan sy,tapi nak cite psl kekiutan suami sy..~(maafla pic nan ado nak buktikan kekiutan suami sy sb dia nmo enterprame)

Citenya psl kekiutan suami sy adalah semalam dia tolong potongkan kuku kaki sy..^____^ (kiut kan?) Bukanla nak mdera suami sy tapi keadaan xemngizinkan sy nak potong sdri..*___*
Atenya da pewot membesar ke depan,ssah plak nak membongkok potong kuku kaki..Takot karang kuku kaki xdipotong tapi lain plak yg terpotong..~

Jadinya sy telah meminta bantuan si suami untuk memotong kuku kaki sy..@____@ tapi memula xyakin gak tkot dia terpotong isi kaki sy yg gebu mulus tue..kihkihkihkih Tapi nampkanya si suami seorang yg teror sebab dia potong memang penoh dengan cermat..

Pastu kan tambah kiut lagi suami sy nie pagi tadi masa nak bangon subuh,tetiba kaki sy cramp simpul biawak..Simpul biawak lagi sakit dr cramp biasa yer..* Dia tolong urut beserta sapu minyak yer,salunya lau sy cramp dia cm urut jer kasar plak tue..Tapi pagi tadi penoh dengan kasih sayang*_____*
Agaknya sebab dia da mula nak tunjuk keprihatinan dia sebab stat semalam kitaorg da balik tinggal umah kitaorg balik..sebelom nie kitaorg dudok umah family sy hampir 3bulan++..(suami sy bukan seorang yg romantik langsung)+____+
Tuelah jelah nak citer psal kekiutan suami sy..Lau sy agak poyo maafkan ajelah~mood agak swing arini sebab mengantuk malam tadi xleh tdo sebab ubah tempat kn..

Badan sejak dua menjak nie sakit2 sangat..teringin nak pegi berurut tapi takot plak,lagipun suami pn xbagi berurut takot jadi pape kat bby..Alahai mslhnya bdan nie da teringin bebenor dibelai dan dimanjai../

Ada tak sape2 yang penah g berurut or suggestkan ok tak berurut time nie..@___@

9 comments:

~ NANA ~ said...

i pon pernah mintak tlg hubby potongkn kuku kaki...dh xleh nk buat sendiri sbb tersangkut perut...hihi

LoVEaQshA said...

nana,

tuelah kan bkn sngja nak mntk dowg potongkan tp sb pwot sgkut..hihihi

amal said...

hehe kiut kiut.. saya setakat ni tak penah mintak tolong lagi. segan eheh lagipun so far takde masalah nak potong sendiri. belum sangkut kot hihi

LoVEaQshA said...

amal,

tuelah memula mmg sgan jgk tp sb da tpksa tu yg mntk tlg gak tue..*___*

Liyana said...

alala kiut nye... :)

hasben sy x pnh tlg potongkan kuku kaki lg, x berani nk bg, tkt comot n tpotong dgg ke ape, haha, dh boyot nt mgkin kena mntk tlg gak kot.. :D

NaNaRuZaNa said...

stakat urut bese2 bleh...sbb urut ngah mengandung lain (ckp mak bidan mase na 'terkene' mase mngandung dlu)

NaNaRuZaNa said...

Zura..na ade skali tu masuk utan mase ngandung..so ustat tu kate ade mende ikot..pas da bace2..na berurut sbb na cam demam x demam..saket2 urat sume..mase ngandung kan ade urat yg xleh tekan kuat sangat...especially kat perot...so,na berurut kat mak bidan..bukan kat tukang urut biase...jgn plak p kat spa/pusat urut...bile nak urut,ckp kat bidan tu yg zura tgh ngandung...InsyaAllah die tau mane part yg leh urut,mane yg xleh...

iizla said...

memang bila perut besar, nak tgk bahagian bawah pon dah tak nampak. apetah lagi nak potong kuku kaki. saya dulu pon mintak hubby buatkan. walopon dah beranak, suruh gak dia tolong potongkan kalau dia free.
:)

Reena said...

Hehe.. tercenyum baca entry awak. Actually akak time peknen dan tak peknen pun memang manja dengan hubby. Kadang-kadang sikat rambut pun mintak tolong hubby sikatkan. Haha.. dia buat muka geram tapi akak sengih je. Hehe

Bagus la kiut-kiut camgitu, dengan sape lagik nak bermanja kalau bukan dengan hubby sendiri kan? :)

Take care Zura

Blog Widget by LinkWithin