Thursday, December 22, 2011

Singapore..^____^

Hurm tgk title buat hati tambah ag xsbar~!Cepatla jumaat,walhal esok jer pun..
Esok petang gerak pegi JB tdo umah spupu semalam,sabtunya twos g Spore..Tapi xtercapai hasrat nak pegi USS kali nie sb lam keadaan sekarang lau sy pegi wat rugi sb terhadla nak main permainan apa yang ada kat sn!~

Xpelah lau ada rzki lbeh,leh pegi bwak bby nanti~Insyallah..

Kaki sekarang nie tengah menggeletis jer nak berjalan.Nasib baikla ada rzki lbeh ckit bolela nak berjalan saje.Nie nampak sangat mama baby yang mengada bukannya baby tau~
Sekarang kerap jugak ase baby beraksi lam pewot,indahnya bila dapat rasa.

Lagi 2minggu br check up dekat gov ngn private,ase lambat plak nak jmp bby.Ingat esok sblom jalan jauh nak g jumpa doc dlu la nak tengok bby cmner.Kot mn tahu leh skli thu sex baby.

Lambat plak nak pkul 5.balik karang nak bli baju barula nak g jalan2 sok xda baju baru xbest!~Cam xda kna mengena tajuk ngn entry,soryla erk~Agaknya sebab dah terlebeh kenyang kot.

Okla nak stop cnila dlu sebab da xtahu nak citer apa lagi.xda citer menarik pown.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin