Tuesday, November 22, 2011

Penangan Bola

HARIMAU MALAYA mengaummm JUARA...

Dah lama tak tengok bola sepak dalam keadaan bersemangat cam smlm..Sejak peknen xpenah tdo lewat lbeh dr pkul 9pm tapi dsebabkan demimu Harimau Malaya sgop tdo pkul 12pm..Xsia2 tdo lmbt sb kemenangan berpihak pada Malaysia..

Game smlm mmg sgoh mncemaskan dan mdebarkan..Ms awl game minit ke 6 kot lom pape Garuda da belasah dlu..Tapi dsebabkan semangat Harimau Malaya yang xpernah luntur bjya gak smkan kedudukan 1-1 slpas mnit ke bape ntah lupa plak..:-p

Bila da masok masa tmbhan pun kekudukan stil sm,hati da mula xsenang ddok..sebab lau da ms tmbhan pun kedudukan stil sm penyudahnya da tentula penalti kn!!~ ms nie da mla la bc ayt Qursila bgai nak mohon supaya adlah rezki tuk pasukan Malaysia..Dari awl permainan asikla melompat,terjerit2,mengutok pemain Garuda smpkan mber dok sound lam fb ingat2 ckit yg kat dlm pewot..~!xper sb smlm da soh bby ttop telnga jgan dgor mama dia nak menggunakan bhsa bukan kebanggaan kebangsaan!~hikhikhik

Pagi nie bgon dari tdo,kepala sakit dan pewot adalah senak sesangat..nielah bahananya bla tengok bola dengan penoh beremosi..:-p
Lau nak tahu lebeh detail bolela baca paper2 yang terdapat di negara kita nie sb rata2 mmg arini muka depan paper sumenyala pict Harimau Malaya..Luv u Harimau Malaya,luv u Apek..eh eh eh

korang leh g kt link nie

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin