Friday, July 30, 2010

Please......................................Help Me!!!!

Saya harap sesangat sape yang penah pegi Empire Subang bole tak tolong guide saya???
Kalau dari federal highway mana yang senang saya nak exit? Sebabnya saya xfamiliar area sana jadi saya harap sangat adalah yang dapat membantu saya dalam melaksanakan misi saya yang sudah lama tertunggak nie!~ Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....!~

Kebetulan nak pegi Shah Alam jadi alang2 saya nak singgah cini sekali..Dah lama saya mengidam nak cari benda alah tue*cian bby lam pewot hikhikhik


So harap sesangat jasa baik uols sume yang cantik manis,hensem bergaya nie bantu saya yer!~
Mekacih yer..!~



Picta GooGLe




LoVeaQsHa

Thursday, July 22, 2010

Saje nak tabah income untuk raya-!

Kurang sebulan lagi nak puasa kan, lepas puasa mestila raya!~
Bila raya mestila ada biskut rayala, kek la dan macam2 pemanis mulot..!

So saya pun sajela nak tambah duit raya saje suka suki..! Lau ada sape2 yang nak order cheesetart bolela tempah kat saya yer..! Rasa insyallah mestila ada rasa cheesetartla kn.!!


Untuk cheesetart, ada flavour blueberry & coklat cheesetart..Bagi yang tidak gemarkan cheese saya juga ada buat coklat tart seperti gambar diatas sebelah kiri bawah.!
Sekiranya ada sesapa yang berminat nak tempah untuk berbuka puasa ke, rumah terbuka raya ke or makan saje2 bolela hubungi saya; zura 019-3672157 / 012-6594154

Nie price untuk cheesetart;

Coklat tart
5biji = RM7.50
10biji = RM13.50
16biji = RM19.20

Coklat & Blueberry Cheesetart
5biji = RM9.00
9biji = RM15.00
16biji = RM25.00

So lau ada sesapa yang nak order bolela call/sms saya..!

# Owh sebelom lupa, pasal entry nie untuk pengetahuan yang komen saya or sesapa jela yang mesej or kol saya bertanya menegenai hal tue saya lom peknen lagi yer..! Bila saya wat tajuk entry tue sume fikir saya dah peknen..
Alhamdulillah lau betul saya peknen tapi masih lom ada rzeki lagi..!Terima kasihla pada yang concern sampaikan mesej personally lagi..hehe
Lau ada saya akan bagitahu sume xsalahkan sebab perkara baik..!



LoVeaQsHa

Thursday, July 15, 2010

HAPPY..Setelah Lama Menanti!.

Happy sesangat..!. nantila bila rajin menguasai diri,nak update.! Tapi xtahulah bila rajinnya, sebab esok nak balik Kedah plak!.*Bosan*



Baru balik dari cini..Setelah lama akhirnya ketemu jua!.
Picta google



LoVeaQsHa

Ko Nie ELok Jual Ikan Tak pun belajar buat kuih talam!!#$%

Dah lama tak mengotorkan blog nie eh!! Nasib baik ingat lagi password kalau tak kenala create password baru.. Sudahla bulan nie xpenah lagi ada netry apa2 tetiba bila ada entry mulala nak mengamok sesaja!! Tuela dari kocik suka sangat mkan cili dalam bdan tue asikla panas sebedang!~

Bukanla apa hati nie sejak balik dari cuti honeymoon, rasa bengang jer tau.! Bukannya cuti tue saje2 tinggalkan keje tertunggak walhal xda yg tertunggak pun!. Cuma yang ada keje yang time cuti jer itupun xbole nak help..! Dulu masa ko memanjang ponteng, kalau xponteng pun ko asik mengular jer sape yang kaber keje ko sume tue????ha???habaq mai..Ko nie susahla ingat lain *kemaluan* senang ckit nak berasmara tapi lagi susah.!! Sentap tau bila sampai pagi2 buta tengok atas meja penuh keje yang aku cuti time tue*! Oh fuckoffla*



Patutla xsuka sangat mkan kuih nie lau x mesti jadi bertalam2 muka erk!. Apapun kuih nie memang bestla,malatop tambah2 lagi lau mkcik den yang buat!.

Tak sangka erk bole ko ckap belakang pasal aku, walhal dulu akula kekasihgelap ko sepanjang idup..!# Tapi ko yang buat aku rasa cam nak pelangkung jer ko tau!..Selama nie betulla sume geng kata aku banyak kaber ko,tapi sebab aku syang ko rakan keje yang aku rasa leh membantu.! Tapi sekarang barula aku tahu dan aku da xkuasa lagi nak kaber-kaber line ko.! Lu pikirla sdri nti nak cari jalan hitam benar!.


Ko tahu tak sebab ko aku da mula sangsi nak mkan ikan!. Sebab aku takut nanti bila mkan ikan aku jadi macam ko yang pentingkan diri kemaluan sendri jer!. Sedih pun ada jugak sebab da memang azali saya nie hantu ikan tapi bila da jadi camnie, hati rasa sebak sangat!. Lepas nie kan kwan, kalau aku nak cuti aku xnak lagi ko berlagak baik nak tolong aku selancaunya la.!

Sebab memang da tahu ko jenis kemaluanbusuk!. Sentap sungguh bila jadi camnie,,susah nak percaya kat ko lagi.! Mungkin ko perasan sebab aku da kuren layan giler ko sebabnya aku betul2 xsangka ko sanggup tikam belakang kerusi aku.! Camniela bro, ko jauhkanla dri dan sipat ko yang busuk tue.! AKu da mula belajar dari kesilapan.!~

*Hati mula rasa tecik sejak memenjak nie*



LoVeaQsHa
Blog Widget by LinkWithin