Wednesday, June 16, 2010

Saya Mengidam Nasi Orang kawin..

owh tolongla kenapa bila xda jemputan mulala tekak nie nk mkn nasi orang kawin..
Lau ada pun jemputannya jauh la plak kat Kelantan, rasa cam xberbaloi semata2 nak mkn nasi orang akwin sampai nak kena redah Kelantan sn!~(xsgup mokcik)

Memangla orang akan kata ala kan nasi orang kawin sekarang melambak kat restoran senang nak dapat, tapi tekak sy stil nak mkan nasi orang kawin kt umah orang kawin..fullstop
Bila dapat banyak jemputan rasa cam xheran jer nak mkan konon jemula apala sekarang padan muka bila xda orang jemput baru hegeh2 nak cari!!~

Owh jgn fkir sy mengandung yer!!Tidak sama sekali..
Hal nie xda kaitan dengan mengandung or mengidam sebab berisi tapi mengidam sebab lemak sy yg teringin sangat nak tambahkan koleksi lemak2 supaya lagi tepu..!~*shit*

Harus tanya family sy lau dorg ada jemputan kawin,sebabnya sy pasti akn sama mengikot montot family sy hanya sebab nak mkan nasi orang kawin..!!~huhu

Nak tunggu bulan depan alahai lambatla plak!~ Tue pun xtahula lau kazen sy tue kduri dia mknan disajikan nasi minyak..
Sebabnya kazen sy kawin tue dekat Singapore..Jadi mokcik xthula lau dorang kawin bagi mkan apa!!~Aduila xda ke sape2 nak jemput sy mkan kenduri orang kawin nie????


Kalaula bole jer pegi mkan nasi orang kawin tanpa dijemput pasti syla orang pertama yang serbu...*tanpa muka xthu malu*
Xpelah sekurang2nya minggu nie nak pegi mkan Ayam Penyet sempena Father's day nak banje my dad..!~(Bukan syla yg kuar duit mama+along,sy cm kuarkan tenaga nk mkan jer..)



LoVeaQsHa

8 comments:

~ mizzAmy ~ said...

lorr... siannya dia. mengidam kalah org pregnant ni. amy tak suka sangat makan nasik org kawin. jadik cepat letih, tak tau naper. maybe banyak kalori kot.

tapi kan zura, ada je org g makan kat wedding saper2 entah. hahahaha...

Nurhayati said...

skang ni musim cuti sekolah mmg byk kenduri sana sini.. tiap2 minggu full. meh la ikot join sama. ;)

LoVEaQshA said...

~mizzAmy~

Ntahla agk erk mmg saje nk menambahkan lemak sb tue beria benor ngidam nk mkn nasi org kawin..hehe

Mmg byk terjadi perkara cenggitue amy..zura dlu pun penah kena,wat malu jer siap mntk blk tuan umah tue hdiah sb slh bg!!Tp mkn da kenyang...

LoVEaQshA said...

Nurhayati

Mmgla byk kak tp sume jauh,yg dekat xda pun jemput zura hbs camno????

Lau bole mmg ikut saje nti akak plak yg xleh kaver malu!!~
hohoho

RaFFLeSiA MeRaH said...

jom arrr kita sesame ikut asben akak shooting gambar pengantin...leh mkn nasi minyak sebulan 3, 4 kali...huhuhu.....x payah tunggu kad jemputan...kita redahhhh jerrr...ahakss...

Diarihatiku1976 said...

skang ni musim cuti sekolah mmg byk kenduri sana sini.. 19hb ni pun ada jemputan kat bangi.. meh ikut skali...

LoVEaQshA said...

Rafflesia Merah

Huish rzeki jgn ditolak..hukhuk
Jom kak!!

LoVEaQshA said...

Diari Hatiku

terharu betul sb sume akak2 nk ajk ikut skli..Tp tkt akak2 sume malu sb nti sy mkn tnpa henti!!~
hahahaha

Blog Widget by LinkWithin