Tuesday, June 15, 2010

Padan muka korang!!!Lain kali mencarot lagi dalam nie dah langsung xbole on9..

Arini merupakan ari yang paling malang buat staff ofis sy..Mana taknya start kul 3pm tadi facebook telah diblock!!
Tuela lain kali lau nak mencarot ke jual diri ke xpayhla nak msk dlm wall dah thu bos bsar pun ada eye2 yg tersembunyi..

Sudahnya sebab sundal sorg habis sume pun dicap sebagai sundal dan bahananya lagsung dah xleh nak on FB..
Dlu diblocknya chat sekarang xda blok chat jer terus block nk masuk muka depan FB pun da xbole!~
Makin lama makin teruk plak ofis nie..

Ops!!!bahaya citer lebih-lebih dalam blog nie nti xpasal plak sy kena buang xpun blog pun skli kena block..!~
Owh sudahla cukopla FB saje diblock janganla yang lain pun skli diblock..

Sekarang nie tpksala layan blog jer dan beralih arah ke Twitter..
Acc Twitter da lm ado tapi xgeti jer nak guna..Lau ada sape2 nak add sy kat Twitter cr Aqsha diera kot..(Leh lupa plak)



Start FB da kena block ramai nak bli Broadband..Pada sesapa yang ejen broadband bolela kejar oarng ofsi sy nie sb rermi pakat nak jolok broadband jer kt pc...!~



LoVeaQsHa

4 comments:

CatlinaFly said...

salam singgah ..:) dah lama sy bercuti ni baru nak online semula..ha ah..mujur gak kat opis sy masih boleh.,.hehehe tapi ada student dah kena tindakan disiplin kes mencaci maki kat facebook..tulah bila dah disalah guna...benda yang baik pun jadi buruk..

[z@ck] said...

alahaii...kesiannya..huhuhu

LoVEaQshA said...

Catlinafly

salam..Tuela pasl dorg nie suka slh gunakn kemudahn,bla dah xda pndi merungut membentakla apala!!

Erm skrg rskan dah xda hiburan sampingan..Rmi jugakla yg pakat nk pi broadband plak..

LoVEaQshA said...

[zack]

hehe okla tue leh tumpu kt blog jer skrg..(mcmla sgt)

Blog Widget by LinkWithin