Friday, February 19, 2010

Separuh Jiwaku Pergi...

Separuh Jiwaku pergi..Selamat Tinggal sayangku..

Alamak sedihnya bunyi,sedih kan bila separuh lagi dari jiwa kita pergi jauh!!~ Xtahula camner nak menghadapinya..
Tapi bukanla sy yang mengalaminya...

Suami sy elok jer pun ada kat umah ari2 tapi nie nak citer pasal suami orang kat bawah nie...

v

v

v


Niela dia suami orang tue..
Ada sesape yang kenal tak??? Ops maaf yer nie dah cop sealed NOT FOR SALE tau..
Suami orang niela yang dah pergi jauh berjuang untuk dri sdri dan family..!!~
nak tahu suami sape????xrmi pun angguk nak thu,frustla tue..
tapi xkisahla nak jugak gtau suami sape nanti xpasal kena pelempang ngn bini ngn dia..~!!


I

I

I

Niela dai orang rumah kepada suami diatas.. Nie picta sebelom botak!!~
Ada sesapa kenal dengan istri kepada suami inie????
pasti kenal kan,yelah suami diatas adalah suami kepada mber baik sy, Azie..

Kan sy gtau yang sy amat fully cuti CNY lepas kn~!! Salah satunya adalah hal deols suami istri niela..Lau sape yang dah tahu citer nie,lahamdulillah xpayahla sy nak citer lebih2...
Lau yang xtahu tue sy bagi link nie,pandai2la jenguk sdri yer..

Time nie weols anta suami Azie dekat Pulapol Semarak..So masih lagi lom gondol..!!~
Sekali esoknya jumpa kt KLIA dah motak..
Sib baik dari jauh dia dah lambai lau x sampai sudah weols xjumpa mana satu suami Azie..


Nie ari kejadian Selasa..Pkul 5++am weols dah gerak ke KLIA sebab flight suami dia pkul 9am..
Suami sy ajak kuar awal takut Azie xsempat jumpa,mber siap xlena tdo mlm yela takot xsempat jumpa sebelom suaminya flight jauh ke KK..!!~

Sebelom pkul 6++am weols selamat smapai KLIA..! Mana xnya suami pecut macam nak tercabut sume tayar2 kete tue..
Nasib baik sempat jumpa rzeki hangla Azie oii..!!

Sekali tengok dah gondol la,nasib baik dia dah lambai awal2 lau tak jenuh nak cari dalam keadaan sume kpla gondol jer tambah plak dlm keadaan mamai br bangun tdo kn..!~
Dah selamat pun sampai suaminy ke KK menjalani training polis selama xpasti 3bulan dsana or terusan selama 7bulan dsana..!!~

Kiranya "Anak" yang sy maksudkan sebelom nie si Azie niela..
Sebabnya sekarang sepanjang suami dia training jauh,sy dan suami diamanatkan jaga dia sebaik2nya..!!~ Lau degil pkul jer...huhuh

Lepas anta suami dia terbang dalam pkul 9am barula weols gerak g banting plak pegi umah kakak dia..!!~
layankan jela sebab dia dalam mood kesedihan pasrah..
Lepak sana siap dah mkan tengah hari siap2 dalam pkul 2pm baru gerak lik umah~!!

Sampai jer umah terus pulun kat dapur nak masak sebab mama nak datang umah..!
Diorang xmakan lagi jadinya nak makan kat umah sy harusla kelam kabut berperang dekat dapur plak..
Dekat pkul 3++ baru habis masak..
Suami kesyangan sodap2 jer tdo berdengkur..Xpelah dia penat dari ari Jumaat xcukop rehat..!!
Kasi chancela kan..!!

Sya pulak penoh rasa berdebar nak tgu mama sume sampai sebabnya xsabar nak tgu "orang baru" dalam umah sy nti..
Sape "orang baru" tue saya citer next plak erk..

okla skrang nak pegi AGM ofis nie plak..Nak pegi amik doorgift then chow balik..~!hiks



LoVeaQsHa

4 comments:

zura@iwan said...

sure sediss giler kan pegi 3bln pon rase cm 3thn..huhuhu...

wahhh zura diamanat jg "anak" yer..hikss

~ mizzAmy ~ said...

ingatkan husband zura yg nak pergi jauh. hikhikhik...

Wife to Firdaus Ghazali said...

tima kasih atas n3 khas nih ye ;) terharu mak noksssssssssss ;p

Wife to Firdaus Ghazali said...

tgk2 balik...comel pulak laki aku kepala botak ehhhhhhhhh ;p

Blog Widget by LinkWithin