Monday, February 1, 2010

Selamat Hari Wilayah

Autopublish..

Hari nie 1 Februari 2010 bersamaan dengan ari cuti untuk semua yg bekerja di wilayah persekutuan,putrajaya dan labuan..~!!
hiphip hooray!!!!


Sonok sangat bila ingat2 balik sambutan Ari Wilayah masa sy kerja dekat Pejabat Tanah..~!!
Ofis sy salah satu dr bdan kerajaan yang masuk perbarisan sempena perayaan tersebut..!!~

Ofis sy dapat tempat kedua..Sepatutnya weols dapat tempat pertama untuk kategori apa ntah, tapi tetiba satu kategori yg dr bdan beruniform telah caras kategori weols dan nak bolot 1st place..!!~

Hamikla sebab da nama pun dorang yg jalankan segala aktiviti sebegini so bagi jela dorang menang..!!~
Apapun weols happy sebab nie kira pestime ofis weols join perbarisan cengginie..!!~
Weols bole menang sbnya orang yg ajar weols nie adalah askar wataniah yg garang nak mampos..!~!

Ari2 weols kna dera training panas2 dr pkul 2pm sampla 5pm..Xhengat mak gelap melegam time tue..Weols training dekat padang kat area kementerian JKR..!~
Macam2 gelaran weols dapat masa training,ada yg muka cam longkangla,kaki xbedungla,telur besar sgtla macam2 lagi..~!!~

Bila hengat2 balik klako pun ado..~!!

Niela team ofis sy..~!! Baju weols kaler nie sb weols bwah kementerian wilayah kot time nie,ntahla da xhengat!!~
Smart giler sy time pkai baju nie,nampak macho jer..~!ahakz

Cian maskot tue tau,asalnya sy dengan 2/3oarng jer nak amik pict dengan maskot nie tp tetiba sume serbu sudahnya maskot tue nampak sipi jer kplanya..~!!kekeke
Apapun weols sume bestla~!!!
rindu plak nak training time panas berdentum smp legamla kulit*

3 comments:

Ena Qalinsya said...

slamat bercoti dik zura...

♥Azie♥ said...

syoknyer ..akak jugak keje arini huhuhu..sangatla malas

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. dah balik kuching ekk... jgn lupa update ekk..

Blog Widget by LinkWithin