Friday, February 19, 2010

Lite Dinner Jer...

Dah lama xmakan malam tau sejak kekonon dietla dlu..!!
Sekarang dah xlagi,hahaha nanti bila nak kna checkup kelam kabut nak trun berat blik takot kna sembur ngan doc.!!
Bukan apa,bila tengok suami ada nafsu nak mkan tue yang semangat ckit nak masak lau tidak hazab sguh..~!

Lagipun sejak ada "anak" baru nie,kenala rajin hidang apa2 sebab dah diwasiatkan jaga "anak" tue elok2..~!
Takut nanti terkejut plak bla balik tengok "anak" tue dah susut nilai..hehe
(Ampun yer "nak" jgn mare yer)

Semalam balik ofis konon nak singgah Giant,tapi nengok suami straight jer nyampah betul!!~
Sudahnya majuk ajak dia singgah KK jer nak bli roti ngn telur..
Sampai umah pun da dekat nak maghrib jadinya buat apa2 yang patut dlu nanti sambung lepas maghrib!!~

Niela dinner sy yang lite-lite jer..buat nugget goreng pencecah mayo+sos!!~

Yang nie plak roti+cheese bersalut telur..Buat dalam 5keping roti double pun xhabis jugak sebabnya "anak" tue kata baru pas mkn seblom datang umah..~!

Sementara nak tunggu "anak" tue smp,sy pun watla deco ckit untuk tatapan weols..~! Yang dalam mug Spongebob tue sy ngn mama terbang duit bli dekat Ikea,tapi weols share berdua la..
Pkul 8++ baru "anak" tue sampai,trusla weols menchekik sebabnya sy memang da lapar dr siang xmkan..

Ingatkan semalam nak buat kek dan cookies tapi sebab majuk xsinggah Giant terkuburla hasrat sy tue..!~ Xper esok cuti lehla buat kek ngn cookies,kenala rajin sekarang sebab dah ada oven baru.heheheh

Entry nie berterabur ckit sebab malas nak perah otak jadi masuk yang nie dlu,entry selebihnya tunggu lepas2 niela..!!~


LoVeaQsHa

1 comments:

Wife to Firdaus Ghazali said...

amboi makkkkkkkkk
nak susuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Blog Widget by LinkWithin