Wednesday, February 10, 2010

Ingatkan nak settle sume keje tapi tangguh lagi..

Pagi nie penuh semangat didada nak settlekan keje yang tertunggak before Audit nexk week~!!
Tapi semangat tue hnya tinggal semangat jer,sebabnya da jadi semangat nak mkan plak..!~*ish xdala,tipu..Ayat cover tue*

Bukan apa, bila pagi masih segar bugar memangla tgah fresh jadi otak pun ligat rancak nak settle keje!~
Tapi jadi down bila masuk jer ofis tgk atas meja selambak fail langsung ilang esprit..eh spirit kot!~ Ada hati nak speaking tapi D-..
(Rasa windu nak mnum air Esprit,nak bli kat Famos Amous la lunch karang..)

Keje sekarang mulala berdouble tripple sebabnya macam besala awal-awal tahun sbuk dengan internal auditla,external auditla,Quality auditla dan macam2 audit lagi..!~Bosan+takut nanti kna fire lau xikut prosedur ISO..

Saya da semangat terlajak nak pegi checking fail yang lom diupdate tapi rasa sakit pinggang plak jadinya harusla terbantut itu keje~!!
Erm camnie bilala nak settle keje,macam2 alasan ada..!!~

Ngantukla plak,xsabar nak tunggu cuti 4ari nie..Syorga giler cuti lama2 dapat tdo puas-puas..~!! huh ada 2ari lagi keje..!!~

Tue jela nak bebel arinie..!~ Xda ada idea nak citer apa sebenarnya tapi stil jugak nak update..~!! Saje xnak bagi berhabuk sangat blog sy nie,cukopla umah sy jer yg salu berhabuk!~(Sy salu kemas tau,tp besala umah tinggi langit cam sy tue memang salu habuk berminat nak singgah amik angin..)



*credit to en.GOGGLE..*



LoVeaQsHa

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin