Tuesday, February 2, 2010

Hati Memberontak nak update,tapi xtahu nak mula dr mana..

Hampir seminggu bercuti rasa macam xnak pegi keje lagi~!!
Sampaikan malam tadi tdo pun mimpi orang ofis..!~!!~*Dasat sguh*

Macam besala lau da tinggal meja seminggu keje pun berlambakla..~!!Ingatkan adala yg nak tolon cover ckit,rupanya dengan dia skli mc plak..!!~
Erm sabar jela lau keje ngan org yg cengginie..

Hati da xsabar nak citer pasal percutian Kuching,tapi xtahu nak start dr mana..
Sebabnya dengan keje banyak,malas nak upload picta dengan tenet yg lembaz nak mampos nie~!!
Nasib baik demam da kebah yela cuti smp Isnin memang lepak umah jer~!!
Cuaca dekat cni dengan Kuching xsama tue yg wat langsung demam..~!!

Nie pun curi2 jap layan blog,ikutkan keje xsettle lagi tapi lantakla nak gak citer ckit wlpun xda lgsg kna mngena dengan Kuching!~!

Nantila tunggu da settle keje, sume da stabil baru leh story mory pasal trip Kuching dengan aman dan damai..!!~
Skrg nie pun tgah bz nak layan trip pegi Langkawi dengan Vietnam plak!!!~
Insyallah lau ada rzeki dan umo panjang harap2 tercapai impian untuk sampai dua tempat nie thun nie jugak..



Okla nak sambung keje balik..natila update citer pasal trip Kuching~!!
Picta pun xhabis download lg,dekat fb pun br separuh jer~!!
Adiosssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



LoVeaQsHa

2 comments:

zura@iwan said...

pelan2 hapdet...hiksss

ummuabdullahsyaakir said...

Salam ,tak pe zura.sekurng2nya blog zura ni tak terbiar mcm blog saya,zura rajin update blog.klu blog saya siap ada spiderman lagi kat situ..hehe

Blog Widget by LinkWithin