Wednesday, February 24, 2010

Giler Xcited nak pegi Reunion bulan 3 nie nanti..

Baca tajuk jer dah tahu betapa jakunnya sy nie kn~!! Wat eva la janji xsabar tue sebab dah lama xjumpa kwan2 ribena masa dlu2..!!
Sekarang sume dah xmacam ribena tapi sy stil lagi mnum ribena..

Owh sy teruja nak tgu 14hb mac nanti sebabnya reunion skol sy akn berlangsung..Setelah hampir 10thun tinggalkan skolah dan rakan2 ribena ini adalah perjumpaan pertama~!
Berdebar2 plak rasanya,xtahula nape..(Lebih pada poyo sebenarnya)

Miss my old skewl and my ribena's frends..!~ Walaupun orang kata skolah sy amatla buruk dan macam hospital tinggalan Jepun xkisahla sebab kat ctulah sy kenal dunia..
Sy admit pada mulanya sy xleh trime dan xmengaku sy skolah ctu tapi apapun byak kenangan manis+pahit(plg byak) terjadi masa sy skolah ctu..!!~

Owh my old skewl....


Niela picta depan skolah sy..! Nak tahu x mana clas sy masa Form4-Form5???
Lau uols perasaan ada gurl kt pintu tgh bersandar tuela class sy..!!

D'best clas dengan panaroma indah sebab dekat ngan pintu gate skolah,asal loceng br sesaat berdering sy dan frenz da smp depan gate pun..!!!
Ada jugak budak clas lain yang tumpang class sy konon dia class ctu jugak..selalu terjadi bila dah dekat waktu balikla!!~

Sy suka sangat amik gambar dekat tayar lori sape ntah tue..
Bujet cun perasaanla konon..
Glamer tau tayar lori tue sampai skrg pun sebab sy ada gak jumpa gambar2 junior2 pun amik kat tempat yg sama..hahahah


Mintak2la masa reunion nanti ada banner cengginie..Barula Rock 'n' Roll Old Skewl namanya..!~
Pasti kecoh dan haru biru sebabnya ada yg sbuk usung anak lakila,msti ada perangai 2001 time tue nanti~!!

Mintak2 mknan adalah superb sb byaran bole than jugak..RM45.00 sekepala mhal tue..
Tapi napela buat dekat area ctu,xpenah pegi pun~!!
tapi xmo ckap lebeh2 nanti penganjur mara..ahakz

Sudahla xnak tolong pahtu ckap banyak plak..tolong ckap dan komplen pung pang pung pang tue kira tolong jugak kn!!!

Paling xbole blah tema kaler pink+white..~!! Jadi jambula gamaknya laki sy lau dia pegi nanti~!!
Xsbar nak tgu cuti nie nak try survey2 baju dan accessories yang berkonsepkan pinky..!!~

Alahai xsesuweinya sy pkai pinky!~! Nampak keganasan tertutup dek kelembutan kepinkian..!~
Telah diwarning awal2 pkaian tidak menjolok mata..Tpi lau tersembul bji mata oraila kn???

Owh sume mber2 old skewl Convent Sentul Batch 2000 silala confirmkan kedatangan uols before end of dis month yer!!!!via FB la..
(Nak sambung keje,nanti kena potong markah SKT..)



LoVeaQsHa

1 comments:

zura@iwan said...

sonok kan reunion dpt jumpa kwn2 lama...mmg excited...mcm2 perasaan bcmpur baur..hiksss

Blog Widget by LinkWithin