Monday, February 22, 2010

Counting My 2nd Annivasary..

Lagi enam ari jer lagi nak celebrate Anivasary sy..~!! Tapi xda plan pape pun sebabnya jatuh ari keje mungkin wat lite2 jer celebrate kat umah kot!!

Ikutkan sy kna celebrate weeding sy tiap 4thun skli sebabnya tarikh nikah 29 Februari thun lompat katak tue....
Tapi xkisahla kan nak jugak celebrate gamaknya kita amikla trkh sanding 1 Mac..!!~

Ingatkan nak wat marathon 2+1 celebrate birthday suami ngan Annivasary tapi xtahula camner plan kena rombak balik sebab suami tetiba nak balik kg mengejut sebab ada hal family.!~
Tergendala plan nak buat surprise birthday beria da plan ngan my family dari bulan lepas lagi..!!~

Tengokla camner present pun xtahu nak bagi apa sebab xaci dia dapat 2present utk birthday+Annivasary..!!~
Akan di pertimbangkan semula..

Rasa macam nak buat sepesel cake untuk birthday+Annivasary..!~ Erm tapi tue sume rancangan saje xtahu jadi apa nanti sebab takot plan berubah disaat2 akhir..
Xkisahla janji xsabar nak tgu 1 Mac nie rasa cam lambat sguh.!!~




Rasa cam nak buat kenduri kawin semula,nak prepare betul2 dari A-Z..Menyampah tengok gambar2 kawin nie sebab byaran xberbaloi dengan hasil yang dapat!~

*/: Bilala nak dapat buat photoshoot bertiga nie????




LoVeaQsHa

Blog Widget by LinkWithin