Friday, January 8, 2010

Tetiba otak jadi BLANK..xthu nak update apa tp tatap jugak mau update..

wah manyak windu sama ini umah..~! da 2ari xtinggal kesan dlm umah nie sib baik xbersawang..
Tp cam besala xthu nak citer apa, walhal tengok org lain ada jer citer yg nak dikongsikan..~!

Tp sy xthu plak nk citer apa..~! xkan nak citer psl keje kot?? isk bosanla asik nak citer psl keje jer da cukop semak pala otak nie ngn keje jer..!~
Lega satu bab sb meeting bsar da settle tp skrg lain plak..~!
Kna fokus utk prepare audit plak..huhu
Nie yg bab paling mokcik lomah skli..!~smp kecut pewutla bla ingt bab audit2 nie...

Xsangka kan sekarang nie cepat sguh masa berlalu..!~
Arini kejap jer da Jumaat (8/1)..da masuk ari ke lapan kita dalam thun baru..!~
harap2 tahun nie adalah thun yg penuh keceriaan*tipula*..~!

sbnrnya nak smbung citer pasal sblom nie, tp nantila malas plak nak pikir2 apa nak tulis..!~!
Lau rajin arini sy gtau lau x tgula ari yg xmalas..

Okla nak sambung wat keje ckit pastu nak jejln blog mber2..~!
Jauh perjalanan luas pengetahuan..hehehe

*picta dri sdri hrus ada sb sape lg nk tgk gmbr sy lau bukan sy sdri*

#p/s : Lupa nak habaq lau smlm ada yg try masuk umah sy tp xbole,sbnya sy gatal2 kekonon nak hias umah bg nampak baru tapi ntah apa yg sy tekan lgsg ilang sume..!~Jenuh jugakla nak masuk balik sume list, cam nak nanges pun ada jugak..wlpn da tukar design baru tp cam xpuas hati jugak lg,maklomla baru nk bljar hias2 sdri..~!


LoVeaQsHa

3 comments:

ikiqzana said...

mmg pon smlm akk msk kt blog zura.. di private plak.. huhuhu

selamat gak tahun baru 2010 ye zura.. semoga ceria...

zura@iwan said...

wahhh...kemas umah bg cantik la nih...hikss...

zura cute la pakai cm tuh..pandai befesyen...

Diarihatiku1976 said...

wow.. zura celik fesyen ler.. jeles tau... akak takleh pakai tali pinggang mcm tu ler.. prut kembung dah ni ahahhakkss

Blog Widget by LinkWithin