Tuesday, January 26, 2010

Sy sudah jatuh chenta sama inie...

Mak aii kecoh jerla sy nie, orang lain da nak masuk yg ke empat sy baru hegeh2 yg pertama~!!
Xkesahla janji sy suka sb dpt bolot kesemua series dengan tamaknya..!!~

Sy nak salahkan si Edward Cullin,sape soh jadi ensem sgt berlakon citer bab sedut2 darah orang nie sudahnya sy dah mula terjatuh chenta sama ini buku..

Tapi sebabkan sy org yg ketinggalan keretapi, jadinya dengan ini sy rasmikan siri Twilight dlu..hahaha
Kat astro sy da hafal citer nie tapi lau baca buku lagi besh sb non ado cut2 bgai~!! Fresh lg tue..

Sy rasa nak mnta royalti kat ci Stephanie meyer tue sb dia karang citer nie,sekarang untuk 26thun ++ sy idup nie pestime sy pegi poopoo bawak buku ok!!~
Memula isau jugak takut nti sgla ilmu yg sy baca akkan disedut oleh poo*** tapi xkesahla sedut ke apa ke janji sy bole hbiskan kesemua series dalam masa sebulan*cheh ingtkan shri jer*
Gilo apa sehari,sy nie bukan Phd English kekadang ada gak ayat2 yang xfham harus kena check kamus dlu!!~!kekekeke


Ish xsabar sguh nak habis baca kesemuanya,nak thu ending pendingnya~!! Tp kan bukanla sy yg bli sume nie,sbnrnya sy borrow jer pun dekat owner sbnr..~!! Sib baik dia xda blog jadi kira sy buat cam syla yg bli kesemua nie..*keji betul*


LoVeaQsHa

1 comments:

Suliana Sulaiman said...

hmmm.... wpun owner tak der blog...tp dia dia dpt baca n comment blog ko..hahahaha....enjoy reading!!!!...

Blog Widget by LinkWithin