Wednesday, January 27, 2010

Selamat Datang Kuching...

Autopublish.....

Selamat datang Kuching..Eh, silap bukan Kuching yg nak datng cni tp sy yg nak pegi sn~!!
I'm sorry!!!

Ketika entry ini dbaca, sy telah selamat smp dekat Kuching ke kt landasan aeroplane lg erk???
Konpius arr nak publish entry nie pkul bpe..~!!
Xkesahla sy boh pkul bape pn,lau sblm kul 12 sy lom smp lagi kt Kuching..!!~

Lau sy boh lpas pkul 2, sy da pun mengediks2 dekat negeri tue..huhu


Adalah keperakan ckit sb nie pestime smp Kuching..~!!*jujur lor wlpn malu nak ngaku..*
Xsbarnya nak pegi jelajah satu bandar Kuching nie,miaw..miaw..
Harap2 xsesat dan segalanya suksess..~!~

Sy da penat tripple check dekat sume sumber tempat2 yg menarik untuk dilawati dan hope sempatla sy pegi kesemua tempat yg sy da list down kan..!!~

Okla sy nak jelajah tempat beradu sy sefamily..!!~
Harap2 katil sy besh sb nak mula bikin filem semalaya..uhuhu*sensored


Niela tempat sy sefamily beradu..~~!
Nampak besh sb swimming pool terbentang luas tp management ckap pool tgh renovate xthula sempat ke xsiap by date yg sy nak pegi..huhu

Nanti citer lain erk sepanjang journey sy kat Kuching..*huh journeyla sgt*
Sekarang sy nak test check blik sy lau xbesh nak request lain..!~!
Pastu da settle check inn weols nak mulakan xpdc jelajah bandar Kuching,miaw..miaw..

See uols next week erk sb sy malas nak update lau dekat umah..Sy suka update dekat ofis sb nampak macam sy banyak giler keje xbangun2 dr pagi smp petang~!!erk

babaiiii...Selamat bercuti dan Happy Thaipusam utk warga India dan Selamat Ari Wilayah untuk org yg bekerja di area wilayah persekutuan,putrjaya&labuan...


LoVeaQsHa

4 comments:

mzira said...

Sonoknye pegi kuching. . .dulu penah pegi ksna tp dh lama dh tahun 2004.lau ada peluang ira pun nak kesna bln madu.ihikz. . .

mamaelly said...

zura..nape tak tanye elly...hehehe kg husband elly kan kat sarawak..heheh jgn lupa p india street..shopping tau

Diarihatiku1976 said...

wah.. gi miaw...miaw ekk.... pastikan kejer keras tau kat sana.. ahahskss

ummuabdullahsyaakir said...

Salam zura moga sht n ceria selalu...dah lma tak jalan2 blog ni...rindunya dgn zura ^_^

Wah,sekrg dah ada kat kuching ye?Saya 1family pun dulu pernah dudk kat kuching,3thn...byk juga tempt2 menarik kat sana...tapi jgn lupa ambik gmbar kat patung kucing kat tgh2 bandar tau Zura...tu tanda bandaraya Kuching

Harap zura happy sepnjg berada disana..

Blog Widget by LinkWithin