Friday, January 8, 2010

Sebelom kena pantang, harus makan puas2..

Saje jer nak bikin panaskan hati penggemar cheesecake dengan gambar2 nie sume~!!!hikhikhik
Before dis pun da habis tayang misi pertama sy..!!~
tapi saje nak tayang jugak dekat entry nie..!~ *Ampun yer*

Xsabar betul nak balik umah nak mkan cheesecake yg tinggal ckit tue..!~
Bukan apa lepas nie pasti sy kna pantang makan yg bukan2 sebabnya sy akn mula treatment balik!!!~*Promise kali nie xmo langgar pantang yg doc bagi*

Jadi harusla sy makan puas2 malam nie~!!! Da mula terbayang nasi lemak kukus selain oreo cheesecake 200% handmade from LoVeaQsHa..ha!ha!ha!

Sila jangan mara yer kengkawan..-Jom layan gambar kat bawah:-

v

v

v

tadaaaaaaaaaaaaaa....nie cheesecake yg sy buat utk kali ke3 dan keempat..!~
Tapi balik nie bukan nak makan yg nie sbnya xsmp smgu da hbs pun dibedal oleh juri2 setia sy..!~

Tapi utk yg kali k3 dan ke 4 nie, sy buat 2version; oreo cheesecake & blueberry cheesecake!!~

yummy Blueberry cheesecake...!!!~ Sodap betul bla makan ada rs lemak2+creamy+sour~!!!!
Toping tue sy cuma boh blueberry filling yg da siap dekat kdai bakery..!~

Xsbr nak try buat bluberry/strawbery cheesetart;masalhnya knala tgu lpas bli oven~!!!!huhu
Nie buat xsabar2 nak beli oven nie..!~

erm jom ada sesapa nak join sy makan oreo/bluberry cheesecake??????


*kena tnjuk gambar time krus sb sy pasti start treatment mkn sgla macam ubat,pasti berat sy pun akn bertambah dengan majunya..*huhu


LoVeaQsHa

2 comments:

Gieyana said...

woww wee...sedapnya cheesecake tue...bagus2...tempek gmbar lama bleh wat idola..hehehe..

mummYaeesh said...

tak duliks nak gak cheese cake tu!tis is my bday request!woohoo!

Blog Widget by LinkWithin