Tuesday, January 19, 2010

Niela xtvtku cuti weken lepas..!!!

Layan gambar jela~!!!
Xtahu nak citer apa, jadinya sy cuma tepek jela apa yg sy buat cuti weken baru2 nie..!!~

Sekarang teruja giler nak buat cakes jer..!~ Even xda pembakar tapi sy hentam sume buat kukus jer~!!
Xsempat lagi nak pegi class utk blja wat cupcakes wit deco tp try wat sdri ikut suka sy jer hentam bhan2nya..!!~


Sabtu pagi tue bangun jer tdo terus pegi dapur siap2 kuarkan bhan2 nak buat cakes..~!hehe
Salu buat oreo cheesecake kali nie buat lain plak sb nk hbiskan biskut tiger yg suami bli dekat 5bulan yg lepas xhabis2 lagi..!!~

Dan jadila blueberry cheesecake~!~

Habis buat blueberry cheesecake,trus smbung buat carrotcake plak~!!
Bersepah depan ruang tamu,buat sambil tgk tv..!~!
Senang keje sb tgl sorang jadi keje settle lau tidak suami ada susah nk buat dia sbuk2 nk tolong jugak!~!

Topping atas tue dia sbuk nk deco,hentam jela..~! last2 dia boh topping creamcheese tue sy la deco~!! *Tp kaler seton jer sb xsempat bli kalering ms kt bakery shop jumaat lepas~!!
Carrot cake nie sy kukus jer, almaklomla xda oven..!~! Pestime buat dan not badla,jadi dan rs pun bole than!~!

Niela rupghe carrot cake wit creamcheese frosting..~!~ Pasni nak blja deco plak..!~

Nie plak my blueberry cheesecake..~! Rs sodap sb ada masam2 dn sweet..!~
Mgu nie nak try wat vanilla cupcake version kukus dengan choclate cake kukus~! *Insyallah lau xda apa halangan..~!!

Now xdala rs boring dok umah sb da ada hobi baru!!~ Skrg pantang dengar org nk pegi bakery shop syla yg paling hover terkinja2 nak ikut sm!!!!~

#Da verangan nti bfday suami hjg bln 2 dn annivasary nak buat cake sdrila~!Yahooooooooo..


LoVeaQsHa

5 comments:

zura@iwan said...

wahhh..terrer la zura buat kek skrg...gud job...trskan usaha lg...

Mummy_Sofea said...

gud job..msti sedap ni...

wawa said...

waaaa....sedapny... =)

Nur Syazwani Mustafa said...

berbakat upa nya akak zura kita ni........sedap btl kek dia tu....mkn sorg2 je lak tu...huhuuhuh...nk cikitt...

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

Blog Widget by LinkWithin