Sunday, January 3, 2010

Korang ada PLANNER?

Nie adalah entry kedua untuk thun baru nie..~!Sejak da masuk thun baru nie perasaan malas semakin meluap2 plak..!~
Bukan jadi lagi rajin tapi jadi lagi malas..!~Besala simptom2 yg memang xbole nak dhapuskan!~!

Erm bla da masuk thun baru nie azam memang meluap2 tapi besala azam tue meluap bla masuk bulan pertama jer..Bla hbs bulan pertama masuk bulan kedua,ketiga erm lebur camtu jela..~!

Tapi sebabkan thun nie merupakan misi untuk sy capai apa yg sy nak jadi harusla ada plan yg perlu disusun..!~
Sebab tue sekarang baru nk belajar berjinak2 dengan planner..

Korang sume ada PLANNER? thu x apa kegunaan sebenar PLANNER tue??
NAsib baik thun nie ada company yg baik hati nak bg weols PLANNER+calendar, jadi dengan semangat berkobar2 sy nk gunakan PLANNER tue untuk catit sgla macam hrta bnda yg ingin/perlu dilakukan sepanjang thun 2010 nie..*Insyallah lau angan2 nie xjadi angan2 Mat Jeninla kn!!~*


*Nie bukan PLANNER sy,tp copy paste kt en.google*


So untuk bulan baru dis thun baru, next Saturday 1st checkup sy..!~Dis time sy buat dekat tempat lain dan paling penting better dr sblm nie..Even price agak berblink2 tp half dari tue ofis cover so bolela asalkan impian sy nk ada "baby" tercapai..~!

Then, hjung bulan weols sefmly insyallah akan pegi bercuti ke Sarawak..!~Okla tue dat time sy hrp dptla berbabymoon..~!
ops!!!before lupa 6th january nie weols ada meeting bsar wit Minister..~!Hope everything in order..!~
Hrusla esok division sy akan mula berbizi2an prepare everything utk big meetin dis comin Wednesday..~!


Okla ingat nak buat marathon entry,tapi sbkan ujan yg sgt lebat2 mencurah2 buatkan sy jeles..!~! Jadi hrusla sy pun nk buka kilang..~!
so ADIOS!!!!!
pada adik2 yg esok da kna pegi skol bali,selamat berskol!!~Belajar rajin2..~!
Cekgu cekgi also musti da windu nk kembali mengajar kn..!~! Slamat mengajar pada guru2 harapan bangsa..!~!




LoVeaQsHa

2 comments:

leadleedeea said...

next saturday checkup? kat mana eh? n checkup ape ye zura?

huh~!! takdenye semangat nak mengajar esok...lagi malas ade laaa...tak puas lagi bercotii..haha~!

[z@ck] said...

rasanya dari dulu lagi nak beli planner..
tp smpi skang x beli2 pun coz mahal..
tsk

Blog Widget by LinkWithin