Wednesday, January 20, 2010

Hye..Hye..Bye..Bye..

Mula terasa resah bgai ada yg berubah..Mungkin ku leka atau kau dah pun beralih arah..
Bila berdua xseperti dahulukala..lalalala..Kini kau kata hye..hye..ku katakan bye..bye..~!!

Dah mula bengong plak nak nyanyi style Ezlynn..~!! Saje borink2 xthu nak watpe smntra nak tgu suami datang amik!!~
Sekarang rasa da malas sangat nak berblogging..~! Sebabnya xthu nak citer apa, nak share apa yg menarik~!!

Rasanya nak stop berblogging dlu smp masa yg sy sdri pun xthu bla~!!
Ntahla rasa cam da bosan sgt nak berblog2 nie bgai..!!~
Dahla blog nie pun bukan ramai pembaca jadinya lau stop pun xda sape yg heran~!~

Supposed mgu nie ada checkup tapi cam besalah ada jer problem~!!
Jadinya sy da malas nak fikir problem tue sume,nanti lau asik luah dalm blog ada plak yg komplen kata macam2..~!!

Jadinya sekarang nak rileks dlu dr berblogging nie bgai, harap2 minggu depan pegi bercuti lehla kurangkan ckit kekusutan dalam kepala nie..!!~
Kekadang rasa fedup dengan kehidupan sekarang!~ Kalau bole undur balik bestnya!!~

Erm ntahla nape idup sekarang rasa xhappy jer? Ada saje halangan dan dugaan~!!
Tengok life orang lain sume best timbul jugak jeles!!~
Sy terpaksa buat2 happy sb xnak effect keje..!~

Arghhhhh...bosan betul idup nie!!!~ Bukan xbersyukur tapi ntahla jiwa da xselari lagi~!
Agaknya kena dok tempat yg bahagia2 kot brla tenang jiwa sy nie..~!


best ke lau jadi Hello Kitty???

Nak pulang, marila kita pulang!!!~
So, bye bye blog dan kawan2..~!!

Lau ada masa sy ziarah uols xpun tinggal jejak~! Nak rilkes dlu sb skrg pun tgah bz dengan audit dan mission!!~
Lau ada yg sudi nak singgah umah sy nie tinggal la jejak~! Nanti sy ziarah uols plak!!~


LoVeaQsHa

5 comments:

Gieyana said...

Alahai..take ur time yer dear..akak pon dingin jer ngan blog skrg nie..entry pon on n off jer..adeei..

Sabar, tabah n tawakkal byk2 yer..insyaallah kebahgiaan tue milik kamu yer..

zura@iwan said...

zura....akak pon x brp nk berblogging skrg...x de apa yg nk cite sgt...sama la kite...tp jgn la zura pk mcm2, ada gk blogger yg sudi jenggah blog zura ni mcm akak.

akak hrp zura akan mdpt apa yg zura impikan selama ini...insyaAllah Allah tu Maha Adil...

Baby Lyana said...

ala..kadang2 akak jadi silent reader, x tau mau komen apa...jgn la merajuk tak mau berblog plak

Teena in Toronto said...

Happy blogoversary :)

Diarihatiku1976 said...

aa ler zura .. takkan nak stop kot.. tapi byk bersabar ler zura.. dugaan memang datang bila-bila jer...takleh nak lari...

Blog Widget by LinkWithin