Monday, January 4, 2010

Hari pertama pergi kerja ditahun baru,jalan sangat jam..

Pagi pertama untuk tahun yang baru buatkan sy teruja nak pegi keje..!~*tipu
Tapi sy da mula mengantuk walhal baru sejam dok ofis..~! Mana tak nyer semalam sy xbole nk tdo sbnya..; sy xthula time tue pkul bape tp angin punyala kencang+kuat smpkan sy mula rasa xsedap hati..!!~

Kalaula uols sume yg da besa dok umah tinggi xkan rasa apa yg sy rasa..!~
Tapi sy nie lepas kawin barula merasa dok umah tinggi tingkat duablas tue..huhu
jadinya sy akan rs agak gayat+jakun lau bla tengah malam angin or ujan lebat sy otomatik akn bangun sepantas kilat(even time tue sy tgah mimpi best) sebabnya sy takot umah sy tue akan tumbang!!!~*cehh..bole pkir smp camtue kn*
Tp memang inila sy..~! Sy mula jadi camnie since thun 2008 lpas sy pindah dok umah tinggi..!~

Tapi kalau siang, even umah tue ada rasa gegaran sy stil bole lagi rileks makan2, tengok tv dn sapu smpah bgai..~!
Sbnya lau siang terangkan so sy bujet leh sempatla nk selamatkan dri lau jadi apa2..~!
owh teruk betul daya imaginasi sy skrg!~!

Sebabkan xbole tdo sangat malam tadi bersulam ujan lebat buatkan sy agak liat nak bangun pegi keje.~!hehe
dan besala bla mula ari 1st persekolahan jalan agak sesak sebabnya ramai ibubapa yg cuti nak anta anak pegi skol..!~
sweet jer kn time tue..harap2 dapatla sy rasa kenangan anta ank pegi skol..!~
hope anak sy nti baik cam sy..G skol penuh dengan keterujaan dan sbuk gelakkan kwn2 lain yg pestime masuk darjah 1 musti nangis lau xnampak mak/ayah..~!

macam sy siap suruh mama/ayah sy balik,jangan tgu depan pintu clas!!~
fuh!!berlagak ok sy time tue..!~
tapi harap2 anak sy nti janganla nakal macam sy masa skolah dlu..~!
dari darjah 1 sampaila darjah 3, sy nie heroin hebat kt skol asik dera kawan jer..*isk2..*


tapi tuela kenangan masa skolah2 dlu..!~
jadinya arini bermulala alam persekolahan untuk thun 2010..!~
musti bestkan adik2 nie sb baju,kasut,beg,alat tulis sume baru..!!~




tapi yang xbestnya,dari dlu smp skrg dan akan datang yg xbaru2 yela jalan jam..~!erm kuar awl pun stuck kt jalan dekat setengah jam..!~
tambah plak ujan pagi nie jadinya sume bwk kete slow berhati2..~!


okla ingat nak karang lagi panjang tapi ari pertama thun baru nie, cam besala weols kna meeting sb nk atur strategi rangka keje utuk thun 2010 plak..!~
Buhsan sure smbil tue kna bsuh jugak!!!!



LoVeaQsHa

1 comments:

Haizales said...

hye dear...how r u?semoga ape yg u wish tercapai ye tahun baru ni..

btw i nak invite u to be fan of SCRUMPTIOUS RESTAURANT & CATERING facebook)..plz visit my blog k..really need ur support dear,thanx ;)

Blog Widget by LinkWithin